Що нового?

Придбаний Маша давай! Пробуждение женского оргазма (Мария Арзамасова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 695 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 31.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

журналістка і секс-блогер Марія Арзамасова, відома в Instagram як masha_davay, пройшла в" СЕКС.РФ " навчання на тренера і провела вебінар "пробудження жіночого оргазму".

Кожна жінка має право зізнатися собі або оточуючим: "я хочу відчувати найсильніші Вагінальні оргазми!".

Більше половини жінок відчувають труднощі в досягненні вагінального оргазму-це вже наукові статистичні дані. Але як же важко це визнати перед самою собою і особливо перед партнером! Щоб цього не робити – ми пропонуємо розвинути в собі неймовірні оргазми.
Складно відчути себе повнокровною і справжньою сексуальною жінкою, якщо роками стримувати невдоволення собою і здібностями партнера. Адже оргазм - це шлях до гармонії, пристрасті і справжності почуттів, щоб завжди бути бажаною і коханою своїм обранцем.
Дуже часто вагінальний оргазм не залежить ні від партнера, ні від Вас. Призводять до оргазму процеси у багатьох жінок не пробуджені-та ж сама точка " G " часто не призводить до оргазму через те, що не отримує не тільки анатомічно достатню стимуляцію, але і тому, що за нею просто не закріплені відповідні рефлекси. Як би там не було, жіночий оргазм-дуже складна річ, для якої потрібно не тільки вміти збуджуватися, але і пробудити в собі дрімаючий потенціал.
Комбінуйте техніки, якими ви опануєте на тренінгу, і ви побачите всі фарби сексу.

у програмі вебінару:
  • від чого залежать наші оргазми⠀
  • Його Величність клітор. Познайомимося з єдиним органом, призначеним для задоволення
  • чому поділ на кліторальні і вагінальні оргазми в корені не вірно
  • оргазми від проникнення. Як це працює і як навчитися їх отримувати
  • Як розбудити зону g
  • чому важлива інтимна гімнастика
  • Що таке Сквірт (струменевий оргазм) і як його добути
  • Які мої найулюбленіші секс-іграшки (поділюся досвідом використання)
  • прикольні техніки дихання, розгону оргазму і перенесення оргазму (міст).
https://privatelink.de/?https://mashadavay.ru

Угорі