Що нового?

Придбаний Master manual metering for film-освоєння ручного вимірювання експозиції для плівки (Nick Carver)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5736 ГРН
Учасників: 0 з 21
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 284.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
короткий зміст курсу

Аналогова плівкова фотографія: ви або "отримуєте це“, або ні. для тих з нас, хто" отримує це", ми знаємо, що фільм пропонує зовнішній вигляд, робочий процес і досвід зйомки, які Цифрові просто не можуть зрівнятися. Вона прекрасна, вона відчутна, вона реальна, і, найголовніше, вона жива і здорова! Але, на жаль, фільм не стає дешевшим. Оскільки виробникам стає все важче придбати сировину, ціни продовжуватимуть зростати. Ось чому так важливо мінімізувати втрати плівки через погане вимірювання, невдалу експозицію та непотрібне брекетинг. - Залишайся на мілині, знімай кіно!- Амінь, але не будемо витрачати час, якщо це не потрібно!

Ось чому я створив цей онлайн-курс-щоб навчити аналогових стрільців усіх рівнів майстерності отримувати точкові експозиції з послідовністю та передбачуваністю. Я майже ніколи не брекетую свої експозиції під час зйомки фільму. Викриття цих зайвих кадрів завжди здається марною тратою часу. Але єдина причина, чому я можу отримати точну експозицію на першому кадрі, - це хороші, надійні методи вимірювання. Ті ж самі техніки, які ви вивчите в цьому курсі.

У цьому онлайн-курсі для освоєння ручного вимірювання для плівкової фотографії ви дізнаєтеся "точний метод ручного вимірювання" - мій простий покроковий процес для отримання ідеальної експозиції на першому кадрі. Завдяки класній інструкції в поєднанні з живими демонстраціями в польових умовах ви побачите, як застосовувати цей метод, використовуючи цифровий Спотметр Pentax або Спотметр V, будь-який різновид Спотметра Sekonic і майже будь-який вимірювач світла в камері. Тож незалежно від того, який у вас вимірювач освітленості чи який фотоапарат ви використовуєте, ви навчитеся керувати ручною експозицією. Від" точного методу " до альтернативних методів ручного вимірювання, цей курс охоплює все це. Брекетинг, відмова взаємності, динамічний діапазон, режими світломіра, завмер з фільтрами, штовхає і тягне плівка-все це тут.

Тож перестаньте втрачати кадри через погану техніку і станьте майстром ручного вимірювання вже сьогодні!

ПЛАН курсу онлайн-фотографії
Розділ 1: Вступ
Розділ 2: вимірювання освітленості
РОЗДІЛ 3: Як використовувати Ваш вимірювач освітленості
Розділ 4: Застосування точного методу для ручного вимірювання
Розділ 5: альтернативні методи ручного вимірювання
Розділ 6: деякі корисні поради
Розділ 7: передові методи
Розділ 8: приклади сеансів вимірювання

50 відео уроків
самостійний онлайн-курс:
  • 7 + годин відеоінструкції
  • 10 польових демонстрацій
мова : Англійська

Продажник

https://privatelink.de/?https://www.nickcarverphotography.com/teaching/online_courses/manual_metering_film_photography/

Угорі