даний курс є комплексом практик, який вчить вас працювати з енергіями рун, причому робить це ефективно і безпечно (!). Він розглядає більшість завдань, які стоять перед сучасною людиною, а саме:
все, що входить в пакети срібло і ЗОЛОТО + рунічна мантика
особливості курсу:
- поліпшення якості життя;
- техніки атаки і захисту на енерго-інформаційному плані;
- Гігієна розуму і емоцій;
- техніки переконання;
- і багато інших.
все, що входить в пакети срібло і ЗОЛОТО + рунічна мантика
Пакет ЗОЛОТО:
ВСЕ, що входить в пакет срібло + Активація бачення. Збірка Особистості. Вища Я
Атты
все, що входить в пакети срібло і ЗОЛОТО, а також
ВСЕ, що входить в пакет срібло + Активація бачення. Збірка Особистості. Вища Я
- Принципи бачення в рунічної магії. Робота в режимі третього ока. Перехід у високочастотний режим роботи свідомості. Підготовка до відкриття третього ока
- Активація третього ока за допомогою рунічних потоків. Створення інформаційного середовища для сприйняття інформації, що надходить. Практика прийому і передачі інформації в режимі третього ока
- поняття стихійного зсуву. Перегляд минулого, сьогодення і майбутнього за допомогою рунічних технологій.
- Робота з Родом. Активація і чистка Родового каналу
- Активація підсвідомості. Робота з минулими втіленнями і кармою. Союзник. Пошук і активація Союзника. Робота з Союзником
- збірка особистості. Поглиблені практики по роботі з минулими втіленнями. Злиття з Союзником. Переписування якостей Союзника на себе. Створення Мандали Збірки. Вихід на Вищого Союзника. Робота з вищим Союзником
- Робота з егрегорами. Егрегори Землі. Канал Інітакси і робота з ним. Активація Каналу Инитаксы. Вихід на егрегори космосу. Навчання та допомога від егрегорів космосу
- Робота з Вищим Я.Активація Вищого я. Навчання через вищу Я. техніки взаємодії з вищим я за допомогою рунічних потоків. Корекція ситуацій через вищу Я
Атты
- введення. Магія потоків. Вихід на егрегор Марса. Ванський Геном. Парус. Ловля потоків
- Атти. Руни Пива. Уруз, Наутіз, Беркана. Входження в стан Еріля. Зарядка предметів. Створення еліксирів. Виготовлення рунічного талісмана
- Атти. Руни Перемоги. Феху, Хагалаз, Тейваз. Основи бойових впливів. Атакуючі рунічні технології. Виготовлення бойових ставів
- Атти. Руни Чарівні. Іса, Турсуз, Ейваз. Атакуючі рунічні технології-продовження. Маніпуляції з часом. Захисні Стави; Комбіновані Стави
- Атти. Цілительські руни. Ингуз, Перт, Кеназ. Робота на трьох рівнях реальності: фізичному, астральному, ментальному. Складання цілительських ставів. Лікування і самолікування
- Атти. Руни Думки. Вуньо, Соулу, Отал. Основи псионических впливів. Принципи навіювання на відстані і захисту від нього. Робота з підсвідомістю. Видалення та встановлення програм. Діалог з індивідуальним і колективним несвідомим
- Атти. Руни Мови. Гебо, Альгіз, Дагаз. Основи мовного рунічного впливу. Резонанс і співналаштування. Встановлення емпатії. Переконання. Протомова. Основи мантра-йоги
- Атти. Руни Прибою. Райдо, Ейві, Лагус. Вплив на ситуації рунічними потоками. Поняття Договору. Зміна Договору. Адаптація систем до змін
- Атти. Повивальні Руни. Анзус, Джера, Маннас. Робота з егрегорами. Програмування тіла і розуму. Переписування якостей з егрегора на особистість. Формування особистості із заданими властивостями. Робота з ДНК. Активація ДНК
- ворожіння на рунах. Основи рунічної мантики. Ворожильні значення рун. Пряме і перевернуте значення рун. Рунічний розклад"відповідь по трьом рунам".
- тематичні розклади. Принципи формування тематичних розкладів. Розклади Уруз, Наутіз, Беркана. Практика.
- тематичні розклади. Розклади Феху, Хагалаз, Тейваз. Практика.
- тематичні розклади. Розклади Ейваз, Турсуз, Іса. Практика.
- тематичні розклади. Розклади Ингуз, Перт, Кеназ. Практика.
- тематичні розклади. Розклади Вуньо, Соулу, Опіла.
- тематичні розклади. Розклади Гебо, Альгіз, Дагаз. Практика.
- тематичні розклади. Розклади Райдо, Лагус, Ейві. Практика.
- тематичні розклади. Розклади Анзус, Маннас, Джера. Практика.
- комплексне використання розкладів. Комбінування. Рекурсивна мантика.
- рекурсивна мантика. Практика.
все, що входить в пакети срібло і ЗОЛОТО, а також
- використовувати руни в якості унікального гадательного інструменту, який дає прямолінійні і точні відповіді!
- ви дізнаєтеся про гадательном значенні кожної руни в двох варіаціях (пряма\перевернута);
- ви навчитеся з'єднувати значення рун в розкладах, щоб розуміти ту відповідь, який руни дають вам;
- завдяки авторській методиці рунічної мантики, вам не потрібно буде визубрювати значення рун! Запам'ятовування смислів проходить на інтуїтивно зрозумілому рівні;
- ви дізнаєтеся авторські рунічні розклади, розроблені Василем Поповим для своїх власних практик. Майстер готовий навчити їм вас!
- рунічні розклади дадуть вам можливість розглянути абсолютно всі аспекти вашого життя: здоров'я, відносини, гроші, любов, причини нещасть і криз, питання призначення і багато іншого!
- Значення і способи застосування рун будуть даватися за унікальними технологіями, висхідним своїм корінням до стародавніх цивілізацій минулого! Дізнайтеся, як працювали руни тисячі років тому!
- відновлення древніх рунічних технологій стало плодом особистої практики Майстра і його роботи зі своїми минулими втіленнями, звідки і черпалася інформація! Долучіться до тих знань, які неможливо дізнатися у кого-небудь іншого!
- основний упор робиться як на ворожильні техніки, так і на способи впливу рунічними потоками на тіло, розум, ситуації, долю! Змініть все те, що давно вимагає вашого особистого втручання!
- в ході курсу студенти почнуть створення талісмана Еріля-особистого артефакту для роботи з рунічної магією. Його наявність значно полегшує особисту практику, прискорює її і підсилює ступінь вашого впливу на навколишній простір.
- ви освоїте не мають аналогів техніки рунічної мантики (ворожіння), які дозволять вам дізнатися на достовірному рівні будь-яку інформацію, яка вам необхідна!
https://privatelink.de/?https://shop.mastervision.su/?r=ordering/cart/as1&id=4432&clean=true&lg=ru