запис ефірів із закритого клубу Ольги Фахрутдінової "щасливе життя"
Практика: Мама, як частина мене
Мати дає нам тіло
Для дитини мама цілий світ і по взаєминах з мамою він оцінює як до нього ставиться світ.
Опрацьовані відносини з мамою є міцним фундаментом становлення особистості. Мати є основним персонажем, який виконує головну роль для розвитку вашої душі у фізичному тілі.
ця інформація дасть вам розуміння, які у вас насправді відносини з мамою, хто відіграєте роль мами і що потрібно зробити для того, щоб виконати найголовніший урок. Зрозуміти глибинний сенс всього, що відбувалося в дитинстві і зараз.
що входить в практику?
Запис прямого відкритого ефіру з Instagram з розбором клієнтського випадку. 1,5 години
Запис з закритого клубу. 1,5 години
Інформація потужна, знання глибокі і трансформують!
Цю тему я розібрала максимально докладно, щоб ви не просто змогли зрозуміти тему, але і відпустити образу на маму і себе.
Практика: тато, як частина мене
Якщо мати дає тіло, то батько дає дух і відповідає в нас за спадний потік енергії.
Що таке спадний потік енергії? Ця та енергія, яка йде від творця, космосу, Сонця проходить в нашу верхівку і йде в землю.
на що впливає цей потік? На все наше свідомість! Якщо тіло і мати-це несвідоме, то батько і дух - це усвідомлене, це свідомість. Батько-це ГОЛОВА! Ви знали, що тіло-це все крім голови?) ⠀
Чули, що всі хвороби від голови? ⠀
Дух-це те, що нас відрізняє один від одного! Це ті вхідні дані, які у нас ніколи не будуть рівні. Багато хто запитує, чому ж моє життя почалося саме так? Чому сусідові дали, а мені не додали? Чому хтось народжується Росії, а хтось в Америці, хтось в злиднях, а хтось в хоромах? Чому все так в цьому світі не справедливо?
відповіді на ці глибокі питання лежать в області духу.
Фігура батька є для дитини дзеркалом його соціальних відносин. Якщо мати відповідає за безпеку в будинку, то завдання батька – гарантувати безпеку поза домом.
Те, як людина себе відчуває поза стінами будинку, як реалізований на роботі, в соціумі є показником наскільки якісно вбудована в нього роль батька.
і тут не скільки важлива якісна роль батька і виконання його функцій, за що переживають здебільшого матері, а саме енергетична встройка фігури батька, таким яким він є. Ця встройка дає гарантію успіху і захищеності людини по життю.
Також проведена годинна терапія і лекційна частина.
Вбудований батько-попутний вітер для корабля Вашого життя. Кожен слухач отримає потужний енергетичний поштовх для своєї реалізації в соціумі.
Ви можете вибрати один ефір за 990 руб. або запис двох за 1490 руб.
https://privatelink.de/?http://olgatelogid.ru/live_mama