[Матрица судьбы] Осознанная Матрица судьбы - от изучения себя до Pro-консультанта. Тариф Pro консультант (Яна Шмидт)найповніше навчання по матриці долі. Ви навчитеся самостійно розраховувати і розшифровувати матрицю долі з нуля. Розберетеся в собі і навчитеся розбиратися в інших людях. Навчіться бачити і розуміти енергії в матриці долі. Ви дізнаєтеся 2 найпопулярніших методу розрахунку матриці долі і можете стати професійним консультантом, отримати сертифікат і заробляти на цьому. А головне - ви краще пізнаєте себе і навчитеся гармонійно проживати своє унікальне життя, яке заслуговуєте!
1 модуль "Пізнай себе"
1 урок. Вступний терапевтичний урок з правилами курсу
З чого починати роботу з матрицею долі. Щоденник роботи з матрицею долі. Щоденник Подяки.
2 урок. Філософія методу матриця долі
Чому одним даються складні уроки, а іншим легкі? Чому нам даються такі батьки, діти, друзі? Криза середнього віку. Не знання свого духовного шляху розвитку, не звільняє від відповідальності. Втілення душі на Землі.
3 урок. На чому ґрунтується матриця долі
Які Школи в системі самопізнання "матриця долі" існують. На чому грунтується матриця долі. Суть символу, який лежить в основі матриці. Таро і психологія. Різні школи з розрахунку матриці долі: приклади шкіл і приклади розрахунків матриці долі в цих школах.
4 Урок. Побудова матриці долі від руки
Правила побудови і розрахунку графічної матриці. Ви освоїте правила побудови матриці від руки, навчитеся будувати всі лінії і рахувати всі енергії на різних позиціях в матриці. Психологічний портрет особистості людини. Розрахунок призначення і талантів. Побудова лінії грошей і лінії любові. Розрахунок періоду по роках (прогноз) і кармічного хвостика. Що таке Дитячо—батьківська карма і як її інтерпретувати.
5 урок. Карта здоров'я: 2 способи читання
Карта здоров'я: 2 способи розшифровки карти здоров'я. Філософія школи за методом матриця долі, якої я дотримуюся. Як розташовані чакри в нашій матриці долі і що вони можуть розповісти про наше здоров'я? Чому енергії, які дані нам в плюсі від народження не будуть працювати і допомагати нам по життю? Чому тільки задовольнивши потребу в любові, ми йдемо і задовольняємо потребу в самореалізації? Розбір прикладу по карті здоров'я.
6 урок. Сумісність в матриці долі
Сумісність партнерів, друзів, колег по бізнесу. Приклад розбору матриці сумісності з колегою. Приклад розбору матриці сумісності зоряної пари.
7 урок. Відповіді на поширені запитання
Як порахувати другу точку душевного комфорту. Що означають повторювані енергії. Що таке "закрита" матриця долі. Що робити, якщо не зрозуміло яку дату народження розбирати? Причини, чому матриця не відгукується. У кого можуть бути проблеми з дітонародженням.
Блок з уроками. Розбір енергій (з 1 по 7)
Розбір енергій світу матерії з 1 енергії по 7 енергію. Детальний урок з кожної енергії. Опис енергії та методичні матеріали. Література по темі. Поєднання з іншими енергіями. Рекомендації по виведенню енергії в плюс. Приклад відомих особистостей.
Блок з уроками. Розбір енергій (з 8 по 14)
Розбір енергій світу душі з 8 енергії по 14 енергію. Детальний урок з кожної енергії. Опис енергії та методичні матеріали. Література по темі. Поєднання з іншими енергіями. Рекомендації по виведенню енергії в плюс. Приклад відомих особистостей.
Блок з уроками. Розбір енергій з 15 по 21 + 22
Розбір енергій світу духу, з 15 енергії по 22 енергію. Детальний урок з кожної енергії. Опис енергії та методичні матеріали. Література по темі. Поєднання з іншими енергіями. Рекомендації по виведенню енергії в плюс. Приклад відомих особистостей.
9 Урок. Що таке Карма і кармічний хвостик?
Розуміння своїх завдань по даній позиції в матриці. Методичка.
10 урок. Кармічний хвостик-приклади
Опис програм з прикладами відомих особистостей. Методичка.
11 урок. Завершальний урок
2 модуль "Pro-консультант по матриці долі"
1 урок. Класичний розрахунок матриці долі
Другий калькулятор за класичним розрахунком і розшифровці матриці долі і інші корисні сервіси для нумеролога.
2 урок. Фінансова матриця долі (+призначення)
Як складати і працювати з фінансовою матрицею долі.
3 урок. Як складати прогноз
Способи розрахунку та інтерпретації прогнозу. Методичка.
4 урок. Поєднання енергій в матриці-приклад
Приклад, як розбирати і інтерпретувати енергії, щоб давати рекомендації з розвитку таланту у людини.
5 урок. Консультування
Як проводити консультацію (як записувати аудіо, анкета для клієнта). Приклади аудіо-повідомлень. Збірник казок для батьків. Як проводити консультацію: які послуги по матриці долі ви можете надавати. "Мені не відгукується матриця-це не про мене". Важливі правила консультанта допомагає професії. П'ять принципів коуч-позиція Мілтона Еріксона
6 урок. Синдром самозванця
Опрацьовуємо страх перед консультацією.
7 урок. Просування себе
Чи створювати нову сторінку в соціальних мережах? Як оформити шапку профілю. Сторіс: що транслювати і про що говорити? Хештеги. Reels. Топ 15 помилок які блокують зростання аккаунта. Корисні додатки для монтажу.
8 урок. Як визначити цільову аудиторію
Запрошений експерт-Маркетолог/Наставник психологів і коучів. Як визначити цільову аудиторію (ЦА). Як навчитися правильно формулювати Ваші послуги, для залучення вашої ЦА. Яку категорію ЦА краще вибирати і чому.
9 урок. Упаковка експерта
Запрошений експерт-Маркетолог/Наставник психологів і коучів. Як упакувати вашу особистість, експертність, продукт. Особливості упаковки в різних соціальних мережах (Instagram, ВК, Телеграм).
10 урок. Як шукати клієнтів
Запрошений експерт-Маркетолог/Наставник психологів і коучів. Безкоштовні і платні способи залучення клієнтів, особливості для кожної соціальної мережі, найпростіші воронки продажів, стратегії прогріву і підтримки лояльної бази.
11 урок. Сходи енергій
Додатковий спосіб розрахунку по матриці долі-Сходи енергій. Погляд на свою сім'ю з точки зору енергетичної ієрархії. Чия душа в родині трохи мудріша і прийшла навчити нас певним урокам? Що це за уроки? Хто більш досвідчений і до кого в родині потрібно прислухатися?
12 урок. Атестація Тест на знання.
1 урок. Вступний терапевтичний урок з правилами курсу
З чого починати роботу з матрицею долі. Щоденник роботи з матрицею долі. Щоденник Подяки.
2 урок. Філософія методу матриця долі
Чому одним даються складні уроки, а іншим легкі? Чому нам даються такі батьки, діти, друзі? Криза середнього віку. Не знання свого духовного шляху розвитку, не звільняє від відповідальності. Втілення душі на Землі.
3 урок. На чому ґрунтується матриця долі
Які Школи в системі самопізнання "матриця долі" існують. На чому грунтується матриця долі. Суть символу, який лежить в основі матриці. Таро і психологія. Різні школи з розрахунку матриці долі: приклади шкіл і приклади розрахунків матриці долі в цих школах.
4 Урок. Побудова матриці долі від руки
Правила побудови і розрахунку графічної матриці. Ви освоїте правила побудови матриці від руки, навчитеся будувати всі лінії і рахувати всі енергії на різних позиціях в матриці. Психологічний портрет особистості людини. Розрахунок призначення і талантів. Побудова лінії грошей і лінії любові. Розрахунок періоду по роках (прогноз) і кармічного хвостика. Що таке Дитячо—батьківська карма і як її інтерпретувати.
5 урок. Карта здоров'я: 2 способи читання
Карта здоров'я: 2 способи розшифровки карти здоров'я. Філософія школи за методом матриця долі, якої я дотримуюся. Як розташовані чакри в нашій матриці долі і що вони можуть розповісти про наше здоров'я? Чому енергії, які дані нам в плюсі від народження не будуть працювати і допомагати нам по життю? Чому тільки задовольнивши потребу в любові, ми йдемо і задовольняємо потребу в самореалізації? Розбір прикладу по карті здоров'я.
6 урок. Сумісність в матриці долі
Сумісність партнерів, друзів, колег по бізнесу. Приклад розбору матриці сумісності з колегою. Приклад розбору матриці сумісності зоряної пари.
7 урок. Відповіді на поширені запитання
Як порахувати другу точку душевного комфорту. Що означають повторювані енергії. Що таке "закрита" матриця долі. Що робити, якщо не зрозуміло яку дату народження розбирати? Причини, чому матриця не відгукується. У кого можуть бути проблеми з дітонародженням.
Блок з уроками. Розбір енергій (з 1 по 7)
Розбір енергій світу матерії з 1 енергії по 7 енергію. Детальний урок з кожної енергії. Опис енергії та методичні матеріали. Література по темі. Поєднання з іншими енергіями. Рекомендації по виведенню енергії в плюс. Приклад відомих особистостей.
Блок з уроками. Розбір енергій (з 8 по 14)
Розбір енергій світу душі з 8 енергії по 14 енергію. Детальний урок з кожної енергії. Опис енергії та методичні матеріали. Література по темі. Поєднання з іншими енергіями. Рекомендації по виведенню енергії в плюс. Приклад відомих особистостей.
Блок з уроками. Розбір енергій з 15 по 21 + 22
Розбір енергій світу духу, з 15 енергії по 22 енергію. Детальний урок з кожної енергії. Опис енергії та методичні матеріали. Література по темі. Поєднання з іншими енергіями. Рекомендації по виведенню енергії в плюс. Приклад відомих особистостей.
9 Урок. Що таке Карма і кармічний хвостик?
Розуміння своїх завдань по даній позиції в матриці. Методичка.
10 урок. Кармічний хвостик-приклади
Опис програм з прикладами відомих особистостей. Методичка.
11 урок. Завершальний урок
2 модуль "Pro-консультант по матриці долі"
1 урок. Класичний розрахунок матриці долі
Другий калькулятор за класичним розрахунком і розшифровці матриці долі і інші корисні сервіси для нумеролога.
2 урок. Фінансова матриця долі (+призначення)
Як складати і працювати з фінансовою матрицею долі.
3 урок. Як складати прогноз
Способи розрахунку та інтерпретації прогнозу. Методичка.
4 урок. Поєднання енергій в матриці-приклад
Приклад, як розбирати і інтерпретувати енергії, щоб давати рекомендації з розвитку таланту у людини.
5 урок. Консультування
Як проводити консультацію (як записувати аудіо, анкета для клієнта). Приклади аудіо-повідомлень. Збірник казок для батьків. Як проводити консультацію: які послуги по матриці долі ви можете надавати. "Мені не відгукується матриця-це не про мене". Важливі правила консультанта допомагає професії. П'ять принципів коуч-позиція Мілтона Еріксона
6 урок. Синдром самозванця
Опрацьовуємо страх перед консультацією.
7 урок. Просування себе
Чи створювати нову сторінку в соціальних мережах? Як оформити шапку профілю. Сторіс: що транслювати і про що говорити? Хештеги. Reels. Топ 15 помилок які блокують зростання аккаунта. Корисні додатки для монтажу.
8 урок. Як визначити цільову аудиторію
Запрошений експерт-Маркетолог/Наставник психологів і коучів. Як визначити цільову аудиторію (ЦА). Як навчитися правильно формулювати Ваші послуги, для залучення вашої ЦА. Яку категорію ЦА краще вибирати і чому.
9 урок. Упаковка експерта
Запрошений експерт-Маркетолог/Наставник психологів і коучів. Як упакувати вашу особистість, експертність, продукт. Особливості упаковки в різних соціальних мережах (Instagram, ВК, Телеграм).
10 урок. Як шукати клієнтів
Запрошений експерт-Маркетолог/Наставник психологів і коучів. Безкоштовні і платні способи залучення клієнтів, особливості для кожної соціальної мережі, найпростіші воронки продажів, стратегії прогріву і підтримки лояльної бази.
11 урок. Сходи енергій
Додатковий спосіб розрахунку по матриці долі-Сходи енергій. Погляд на свою сім'ю з точки зору енергетичної ієрархії. Чия душа в родині трохи мудріша і прийшла навчити нас певним урокам? Що це за уроки? Хто більш досвідчений і до кого в родині потрібно прислухатися?
12 урок. Атестація Тест на знання.
- Прийде розуміння філософії методу, відмінності різних шкіл за методом матриця долі.
- З'явиться розуміння, як інтерпретуються енергії на різних позиціях в матриці, що вони означають і які завдання несуть для людини.
- Освоєння основних технік роботи з тією чи іншою проблемою в своєму житті.
- Навчіться майстерно розбирати свою матрицю долі і матриці інших людей.
- Навчіться бачити причини різних проблем в житті, правильно проживати їх і уникати в майбутньому.
- Навчіться читати карту здоров'я.
- Навчіться будувати професійно будувати матрицю долі.
- Опануйте навички консультування з фінансової матриці долі.
- Отримайте повне керівництва з консультування фахівця допомагає професії. Навчіться готуватися до консультації, проведете свої перші консультації і розбори матриць долі.
- Опануйте навички консультування батьків щодо дитячої матриці.
- Як проводити консультацію (як записувати аудіо, приклади аудіоповідомлень, письмовий файл, онлайн зідзвін по відео).
- Крім цього пройде тест з основ розуміння енергій в матриці долі.
- Пропрацюєте "синдром самозванця", навчитеся гідно оцінювати свою працю.
- Завдяки знанням отриманим від експертів, навчитеся позиціонувати себе на ринку послуг (нумерологів, астрологів, психологів), освоїте основні способи просування себе як фахівця, навчитеся визначати свою цільову аудиторію, освоїте навички сторітеллінга, які будуть допомагати вам просуватися безкоштовно.
- Станете професійним консультантом по матриці долі, отримаєте сертифікат і зможете заробляти на консультаціях.
- Потрапите в закрите співтовариство консультантів по матриці долі, в якому ми допомагаємо один одному розвиватися і підтримуємо один одного.
2 модулі
більше 20 методичок
https://matrica-sudby.ru/obuchenie-matrica-sudby
Останнє редагування модератором: