Коротка презентація можливостей "матриці долі" на різних прикладах Навчальний цифровий КОНСПЕКТ за методом"матриця долі"
матриця долі-метод, що поєднує в собі нумерологію, синхронізовану з класичною мантичною системою Таро.Нумерологія - це не тільки прогноз на все життя, а й інструменти для управління своїм життям.
МЕТОД дозволяє:
- скласти схему невирішених родових задач
- визначити здібності, передані вам за родом
- визначити особисті завдання на дане втілення (карму минулих життів)
- знайти таланти, дані вищими силами
- скласти умови активації грошового каналу
- зрозуміти особисту силу і фактори, які її блокують і активують
- дізнатися характер людини за датою народження
Ви отримаєте конспект для самостійного вивчення, в якому я об'єднала інформацію від майстрів різних шкіл, приклади з життя і наочні картинки, що допомагають легше засвоїти матеріал.
Конспект розкриває енергію Старших Арканов Таро в контексті різних сфер життя людини (здоров'я, Фінанси, особиста сила, таланти, кармічні завдання і іспити). Для тих, хто хоче вивчити або зміцнити свої знання в Арканах Таро - матриця стане відмінною опорою. Конспект дозволить знайди повноцінний теоретичний фундамент знань по даній системі, завдяки чому ви зможете консультувати як фахівець-нумеролог, поступово знаходячи практичний досвід. Ніяких ступенів, присвят, пакетів для початківців і просунутих - тільки чиста інформація без зайвої води, структурована для повноцінного і поетапного засвоєння всього конспекту.
короткий зміст конспекту:- Візитна картка. Характеристика особистості.
- Точка особистої сили
- Таланти від Бога, за родом батька і матері
- Родові програми
- Активація грошового каналу
- Код особистої карми
- Енергія-подарунок
- Призначення: для себе, роду і суспільства
- Енергія поточного року
- Партнерство і любов
- Карта здоров'я
- Матриця подій
- Матриця відносин
Крім конспекту, в навчальний матеріал включені:
↑ Таблиця авторасчета матриці
↑ Реальні приклади складання і розшифровки матриці з особистої практики (матриця особистості, матриця відносин, розбір публічних осіб).
зворотній зв'язок (консультації) за конспектом у разі виникнення будь-яких питань.
https://privatelink.de/?http://irengoldman.space/training.html#1