Що нового?

Придбаний Матриця долі-підвищення кваліфікації (Юлія Романова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1250 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 130 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

В курсі "матриця долі-підвищення кваліфікації" ви дізнаєтеся:

всі родові програми, які зустрічаються в матриці:
  • дитячо-батьківські програми
  • духовні програми
  • карма здоров'я і грошей
  • кармічний хвіст
розширений урок по призначенню , в якому розбираються вже 8 призначень і опрацювання по трійковим ключам. А також важливість призначення Духовного, щоб в старості не залишитися нікому не потрібною людиною без грошей і здоров'я.

розширений урок за періодами в карті людини із застосуванням правила в Крок 1 рік і 3 міс., навчитеся розраховувати "Код свого року" і дізнаєтеся небезпечні періоди на які варто звертати увагу (суїцид, алкогольні та наркотичні залежності, періоди народження дітей, весіль і тд)

Урок "види карм"в якому ви дізнаєтеся які бувають карми, як вони проявляються в житті людини і як їх можна виправити.

розширений урок по карті здоров'я, в якому ви дізнаєтеся як проявляється хвороба в тілі людини і як можна це виправити.

Додатковий урок по Чакрам, в якому ви розберетеся яка чакра відповідає за які органи, а також як чакри використовують в методі піраміди Маслоу.

Додатковий урок "Точка духовного заліку", який необхідно знати кожній людині для того, щоб життя приносило тільки радість і задоволення.

New бонусний Урок "Сила роду" — новий розрахунок в цьому методі!

також кожен учасник отримає додаткові текстові матеріали:
  • по грошах, професіями (2 конспекту) + доп. інформація по лінії відносин (який потрібен партнер)
  • короткий конспект 22х Арканов для консультування клієнтів
  • повноцінний зошит нумеролога з усією необхідною інформацією
  • Доп. інформація від чого черпає людина сили
  • Ритуал на відпрацювання родових каналів + 2 медитації
  • Книга з мудрами
  • шаблони порожні по карті здоров'я і основний матриці
Старт Навчання 12 жовтня 2021р.

https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/numerolog.3453/

Угорі