Що нового?

Придбаний [Матриця продають текстів] писати круто! (Наталія Григор'єва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5148 ГРН
Учасників: 0 з 94
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 57 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Готова СИСТЕМА продажів через КОНТЕНТ" 7 кроків", яка приносить клієнтів з групи ВКОНТАКТЕ БЕЗ вкладень в РЕКЛАМУ

Забудьте все, що ви колись чули, читали, вивчали до цього...

Що продажі в соцмережах залежать від реклами ...

Що для того, щоб клієнти були, потрібно проводити трансляції та вебінари...

Що тільки красиве оформлення картинок і правильно зроблене відео здатне приносити клієнтів...

Що потрібно володіти сотнею ТЕХНІЧНИХ прибамбасів, вивчити всі сервіси і додатки, щоб група продавала...

Досить слухати все це. Кожна Зозуля хвалить своє болото... у скількох болотах ви вже були?))))

• у мене в" матриці " найпростіший дизайн і ніякого відео.
  • Я не проводжу жодних трансляцій і вебінарів.
  • у групі — самі елементарні Налаштування.
  • і для набору учасників на всі 4 потоки курсу Я не давала реклами.
— а в пабліку за цей рік вже 3.900 чоловік, 2.400 в базі розсилки, у 700 включені повідомлення.

Тому що у мене є система, якою я чітко слідую. Якою я і хочу з вами поділитися.

Це-система "7 кроків", яка приносить клієнтів з групи ВКонтакте.

Через контент.

Без жодної реклами.

Моя "матриця" - найкращий доказ того, що система, яку я даю своїм учням на курсі " писати круто!”, — працювати. А їх результати-краще підтвердження, що ця система приносить замовлення вже на старті.

За 4 тижні тренінгу Мої учні окупають вартість навчання в 2-4 рази. І заробляють 20-40-60-90 тисяч рублів вже під час навчання зі своїх груп ВКонтакте.

Скажу відразу: Я не збираюся вам зараз нічого "впарювати"і " втюхувати". Я досить заробляю для того, щоб опускатися до рівня "вішання локшини" заради грошей.

Я - не черговий копірайтер, який закінчив пару місячних курсів і пропонує свій продукт за копійки, аби купили.

Мені все одно: купите ви у мене чи ні. Тому що після 18-ти років досвіду роботи в рекламі я сама вибираю собі клієнтів, а не клієнти вибирають мене.

За останній рік я відмовила у співпраці багатьом великим російським підприємцям, які пропонували мені за роботу досить непогану оплату.

Чому?

Тому що я чітко знала: те, що принесе мені моя система, — не дасть мені жоден підприємець або хто ще або в соцмережах.

моєю метою було довести, собі і всім, що продажі з групи ВКонтакте можливі — через сильний КОНТЕНТ. БЕЗ ВСЯКОГО ТАРГЕТУ.

чим ще мій КУРС відрізняється від інших курсів

я вчу не просто писати тексти. Я даю систему продажів через контент з групи ВКонтакте. Без вкладень в рекламу. Систему, завдяки якій ви самі, без жодних копірайтерів, будете писати для своєї групи і вести її без звернення до СММ-менеджерів.
Ефективність цієї системи доведена на моїй "матриці" і перевірена досвідом продажів десятків моїх учнів, які заробляють 20-40-60-90.000 рублів вже під час навчання

Старт курсу — 17 травня 2021. Тривалість курсу - 4 тижні.

https://privatelink.de/?https://vk.com/@matricatext-gotovaya-sistema-7-shagov-kotoraya-prinosit-klientov-iz-grup

Угорі