Що нового?

Придбаний Матриця щасливої родини (Тетяна Бахтіозіна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 736 ГРН
Учасників: 0 з 8
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 95.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

ми будемо робити спеціальні практики, щоб інтегрувати екологічні принципи підтримки структури благополучної сім'ї і для цього нам потрібна благополучна особистість.

і для цього будемо опрацьовувати чотири принципи своїх его-станів:
  • взаємна підтримка і турбота
  • відкритість і прозорість
  • взаємне задоволення
  • гнучкість в реакціях і поведінці
за кожен принцип відповідає певний его-стан:
  • контролюючий дитина
  • Вільна дитина
  • дорослий
  • турботливий батько
маючи неекологічні принципи і невміння перемикатися вчасно між его-станами, ми отримуємо проблеми в комунікації і проблемні взаємини.
1. Наприклад, якщо не сформувалося внутрішньо его-стан "турботливого батька", людина може працювати на знос, все віддавати в стосунки, забуваючи про себе. І в сильно гіпертрофованій формі це може привести не просто до проблем в спілкуванні, але і до летального результату, тому що доросла людина забуває подбати про самого себе.

2. Якщо не вистачає екологічних принципів в стані" вільний дитина", ми не здатні дарувати і отримувати задоволення в спілкуванні. І тоді всі наші відносини зводяться до контролю і причіпок.

3. Якщо не вистачає "дорослості", тоді не вміємо" поставити себе у відносинах " і приймати дорослі і зважені рішення, які призводять нас самих і нашу сім'ю до благополучних результатів. А партнер починає відчувати в нас тягар або називати нас "істеричкою".
Рано покращувати відносини, якщо всередині нас немає гармонійної структури его-станів. Відносини робимо ми самі на підставі того, що носимо всередині себе.
що дасть проходження цього майстер-класу?
Можливість мати гармонійну і злагоджену сім'ю (і не тільки сім'ю, а й взагалі ближнє коло спілкування).

Більшість людей намагаються" для щастя "змінити партнера, не розуміючи, що в них самих не вистачає важливих" запчастин " для побудови гармонійних відносин.
Наприклад, люди постійно лаються через дурниці, перебуваючи в стані контролюючих дітей. І поки не з'являться екологічні принципи его-стану"я-дорослий". І я можу приймати зважені рішення, які підуть на користь нам обом...всі фішки, прийоми маніпуляцій, поради в Інтернеті, як поліпшити відносини та інше не будуть працювати.
Простіше кажучи, в нашій голові повинен вичерпатися алгоритм, який призводить до відносин "хто в ліс, хто по дрова", а включитися алгоритм, який призводить до гармонійного і продуктивної взаємодії з оточуючими з головних для нас его-станів і утримання гармонійної структури взаємодії.

особливо варто прийти на майстер-клас, Якщо вас знайома ситуація: я хочу в житті домогтися одного, а оточуючі мені немов би заважають. Я їм допомагаю, а мої цілі не реалізовуються.
Це говорить про те, що ви орієнтуєтеся на конфліктує оточення, а значить цей конфлікт існує всередині вашої особистості. І ви його проектуєте на зовнішній світ. І тут потрібно працювати з принципами вибудовування спілкування з ближнім колом оточення виходячи зі своїх его-станів, впроваджуючи екологічні принципи сім'ї в свою свідомість.

Продовжуючи тему сім'ї...
Як психолог, зараз я бачу проблему безлічі людей, які відчувають себе втраченими, не відчувають опору, розуміння, куди рухатися далі по життю, відчувають самотність і тугу за чимось неясному для них і незрозумілому. Починаючи з минулого року ми проводимо велику роботу в курсі" Сила королеви " по визволенню себе, своїх втрачених частин з полону.
І дуже важливо опрацювати самий початок проблем-традиції нашого роду.

Традиція передається мінімум через 4 покоління і трохи пом'якшитися тільки на наших онуках, якщо ми свідомо це не приберемо, щоб ми самі, наша сім'я і наші діти були щасливі.
найпоширеніша тенденція родових традицій в сім'ях, де людина не може реалізувати свій потенціал: нехай інші тебе похвалять. Ми не будемо.а якщо й інші тебе похвалять, ми скажемо: це неправда! Якщо ти раптом десь будеш успішна - ми не будемо радіти, ми спробуємо "допомогти тобі" так, щоб всі твої досягнення здавалися нікчемними або ти їх позбулася зовсім. Але якщо ти захворієш або буде горе, то знай, що у тебе є сім'я на яку ти зможеш спертися.

Таким чином наша сім'я частіше програмує нас на невдачі, ніж на успіх, здоров'я і благополуччя.
Це не любов, навіть з вивороту. Це страх, який блокує потік любові. Страх, який присутній в серцях багатьох. Тому що дуже боляче втрачати найдорожче. А найдорожче для більшості-це все таки діти.

На майстер-класі"матриця щасливої родини" ми закладемо фундамент вигідного, позитивного, екологічного обміну та збереження ресурсів всередині вашої родини. Для того, щоб сім'я була джерелом сили, а не слабкості, щоб обмінюватися не тривогою, а підтримкою і радістю.
https://privatelink.de/?http://bahtiozina.justclick.ru/order/matrica/

Угорі