Що нового?

Набір учасників [[Матриця] Трансфер Матриця 2022. Тариф Стандарт( Дмитро Богданов, Андрій Клюхін)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 9155 ГРН
Учасників: 0 з 126
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 75.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Видимість змін
За останні 5-10 років тренінги та саморозвиток перетворилися з чогось рідкісного і андеграундного-в повсякденне явище.
ваші колеги на роботі цілком можуть проходити курс з управління проектами, А друзі розкажуть що почули на вебінарі з психології.
І це начебто добре, люди займаються саморозвитком, чомусь вчаться, але...
Нічого особливо не відбувається.
Видимість розвитку є, а реальних глибоких змін — немає.
Чому?

Сценарій 1:
Імітація розвитку
Перший сценарій — коли немає взагалі ніяких реальних змін, незважаючи на зусилля. Є лише містечкові зрушення там і тут.
І виникають питання:
Чому так складно зрушити себе з мертвої точки? Навіть там, де правда хочеться поліпшити життя?
Чому є тільки видимість змін? Конспекти, майндмепи, вебінари вечорами... але не самі зміни?
Чому не відбуваються реальні зміни, навіть там де ви роками б'єтеся в стіну і прикладаєте зусилля?
Цей сценарій характерний для Ходаків по тренінгах, мамкіних підприємців, вічно початківців/планують/збираються щось зробити.

Сценарій 2:
Покращувати неважливе
Другий сценарій - коли тренінги працюють, реальні зміни є. І можна пред'явити: ось машину купив, ось грошей заробив, ось сім'я.
Але є підступ:
Щось по-справжньому важливе-упущено. Зовні розвиток є, обрамлення красиве. А всередині чогось не вистачає.
Життя успішне, але не щасливе. Формально все добре, є чим похвалитися. Але в глибині душі Щастя немає. Щось гризе.
Є важлива сфера, в якій глухий кут, застій, не виходить. Відносини і секс. Самореалізація. Вільний час, хобі та творчість. Друзі. В цілому по життю все норм, але з цим — повних швах.
Прикро виходить: людина-то розумний, старанний, працьовитий... а глибокого щастя-немає.
Цей сценарій характерний для задовбаних трудоголіків, підприємців, кар'єристів, і інших в цілому-то молодців по життю.

Майстерність змін
Виникає питання:
Чому відбуваються або не відбуваються зміни?
Якщо дисципліна, працьовитість, старанність, цілеспрямованість, - не є визначальними?
Виходить, існує навик (або група навичок — майстерність), який відповідає за зміни.
одна людина прикладає зусилля, старається, щось довго робить - і все одно не може пробити якийсь свій скляну стелю, пройти якийсь свій затик.
А інший начебто особливо і не напружувався, і вжух — трансформація. Прям змінився, і отримує нові результати по життю. Хоча не особливо дисциплінований і працьовитий.

Цих людей відрізняє саме майстерність змін.

(Не) усвідомлюваний навик
Майстерність змін рідко буває усвідомлюваним навиком.
Просто "так склалися фактори", що конкретна трансформація у конкретної людини відбувається легко. І сам він цього не усвідомлює.
якщо ви його запитаєте, як у нього вийшло змінитися, він скаже щось незрозуміле: "Ну я ось тут щось робив, і у мене вийшло".
Але вам під силу зробити цей навик свідомим. Розібратися, як влаштовані зміни. І взяти їх під контроль.
Навчитися змінюватися.
Ось цим ми і будемо займатися на Трансформатриці.

ТРАНСФОРМАТРИЦА
Майстерність змін
Як швидко змінюватися, проходити через кризи, бути чесним з собою і ставати щасливішими

- Чому (не) відбуваються зміни
Чотири фактори змін. Розберетеся з ними — будете точно відповідати чому виходить або не виходить поміняти щось в житті (у вас або в іншої людини).
- Секрет мотивації
Як знайти мотивацію і"відкопати НАХУА". Чому це багатьом так складно (і чому поширені методи роботи з мотивацією не дають ефекту).
- Енергія на дію
Що таке " немає енергії "(почав справу і"мене вирубує"). Чому це лише симптом, і ніякі практики "набору енергії" (і навіть здоровий сон і відпочинок) проблему не вирішать.
- Внутрішній конфлікт
Що робити, коли ваші потреби суперечать (хочу бути розгульним гусаром, але зразковим сім'янином). Як внутрішні конфлікти гальмують зміни.
- Самообман
Чому ми прибріхуємо самим собі в цілепокладанні і плануванні. Як перестати змінюватися під впливом мами, тата, бабусі, і подруг.
- Інтеграція
Що робити з" інтуїцією"," покликом серця"," внутрішнім голосом "і"несвідомим". Кого з них слухати, і як це допомагає або заважає змінам.
- (Не) прийнятно
Як бути з тим що "не можна", "не прийнято" і "ти що зовсім з глузду з'їхав". Досягаємо змін завдяки соціально засуджуваним цілям. Навіть коли засуджують найближчі люди.
- Застій, глухий кут і стеля
Що робити коли уперся в непрохідну стіну: "я начебто хочу, але у мене не виходить" (і тягнеться це роками).
- Драйв і ентузіазм
Чому" не драйвить "і"не запалює". Що робити з працюючим бізнесом який сука дістав вже. Як повернути собі захопленість життям і ентузіазм.
- Відваліть від себе
Як не мусолити собі мізки, коли цілей і бажань правда немає (і можна було б просто пожити спокійно якийсь час-але замість цього ви метушитеся і навантажуєте себе справами).
- Чого я правда хочу
Як розібратися в собі і своїх бажаннях — особливо якщо вони весь час змінюються (сьогодні ви художник, завтра трафік-менеджер, сьогодні заміж, завтра Та ну нафіг).
- Змінюватися без насильства
Як змінюватися без насильства над собою, не через "треба", "зобов'язаний", "повинен" і "пора", не через "інакше я лошара" і не через "всім їм довести".

Тариф Стандарт
базовий блок

https://privatelink.de/?https://courses.realitymatrix.ru/mlive2022

Угорі