Що нового?

Придбаний [MClub] 9 з 10 клієнтів твої! (Артур Андрейко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1100 ГРН
Учасників: 0 з 17
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 67.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Майстер-клас складається з ключових блоків, проходячи які ти збираєш свою власну систему залучення клієнтів, здобуваєш впевненість в собі і своєму дизайні.
І найголовніше! В тобі прокидається пекуче бажання робити, так як ти відразу починаєш отримувати результати!

18 відео уроків тривалістю від 3 до 30 хвилин.
Загальна тривалість майстер-класу 3 години 30 хвилин

• Проблематика
після даного блоку ти зрозумієш, які страхи, блоки і заперечення заважають тобі залучати клієнтів. Як мислять ті, для кого залучення клієнтів це гра, а не необхідна рутина. І дізнаєшся як опрацювати ці блоки зі стану: "я боюся, мені не комфортно", в стан: "о, кайф, сьогодні ще кілька запитів, пара замовлень точно буде!"
  • позиціонування
якщо у тебе немає клієнтів, або їх мало, то швидше за все ти не знаєш що ти пропонуєш, і кому ти це пропонуєш. Після даного блоку ти точно дізнаєшся хто твій клієнт і що йому потрібно. І почнеш правильно упаковувати свої дизайн-послуги під потреби клієнта.
  • 80% твого успіху
найпотужніший блок. Підготовка твого портфоліо, комерційної пропозиції, презентації, системи для збільшення кількості замовлень від вхідних запитів.
  • залучення клієнтів
ти проведеш клієнта через 4 нейрорівня усвідомленості від точки: "Хто ти такий?"до точки" ти крутий, я тобі вірю, хочу з тобою працювати."Дізнаєшся мій топ безкоштовних і платних методів просування. І якщо впровадиш навіть половину з них, то тобі доведеться підвищувати ціни через щільний графік.
  • регулярні замовлення
Круто коли до тебе приходять нові клієнти. Але ще крутіше, коли ти працюєш зі своїми, постійними хлопцями. Ти вже знаєш їх смаки, потреби, тобі комфортно з ними спілкуватися. Так ось. Після цього блоку ти навчишся фішкам, після впровадження яких, ти теж станеш своєю людиною, для клієнтів.
  • Твоя унікальна стратегія
після цього блоку ти підсумовуєш всі знання і вибудуєш свою власну, комфортну стратегію дій для системного залучення клієнтів.

бонуси
Для того щоб МК був максимально продуктивним, всередині тебе чекають шаблони документів, шаблон продає кейса і майндкарта майстер-класу.

Сайт продажу:
https://privatelink.de/?https://modules.club/9x10/

Угорі