Що нового?

Придбаний [Меблевий бізнес в квадраті] живий практикум " Команда мрії "(Юрій Архипенков)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 659 ГРН
Учасників: 0 з 14
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 49 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Хочеш, я навчу тебе робити гроші чужими руками?
так-так, ті самі хрусткі купюри, про які ти мрієш щоранку, коли одягаєш теплі домашні тапочки... в меблевому бізнесі я з 2004 року і за цей час (після ряду помилок) зібрав просто чудову команду з 13 хлопців і дівчат. Від збирача меблів до бухгалтера до менеджера з продажу. Я виділяю лише 1 годину на день, щоб контролювати свою маленьку імперію в Твері. Мій середній оборот в місяць 6,2 млн.рублів, який заробляється командою. В середньому лям чистими я кладу собі в кишеню. Весь вільний час присвячую своєму розвитку, приділяю час коханій дружині, дітям і навіть тримаю свою пасіку. Щоб влітку їсти натуральний мед. Думаєш це пил в очі і вигадки психопата? Можливо) але якщо ти читаєш ці рядки, швидше за все – ти не проти стати таким же психопатом, закоханого в свою справу. Ну і додати додаткові 500-1 млн. руб. до обороту твоєї компанії ти теж не будеш проти, вгадав?

А ЯК ТОБІ ІДЕЯ, СТВОРИТИ КОМАНДУ МРІЇ?
Так, ту саму, завдяки якій ти як власник будеш заробляти в 2 або навіть в 3 рази більше, ніж зараз. І найголовніше, ці гроші приходять чужими руками. Найлегші гроші я хочу сказати. У мене є принципово інша система найму та пошуку працівників. Від початку знайомства, співбесіди до підписання договору. Я хочу показати тобі, як не просто знаходити людей в свою команду, я хочу показати – як залучати людей з палаючими очима.

навіть, якщо зараз в твоїй компанії є тільки ти, рано чи пізно ти прийдеш до своєї невеликої команди – і добре, якщо вона буде вигідна тобі.
  • Команда, яку не потрібно контролювати на кожній дрібниці і червоніти за їх косяки.
  • Команда, з якою просто кайф працювати і заробляти.
  • Команда, яка витягне твій бізнес на абсолютно новий рівень.
Таку команду я називаю просто-КОМАНДА мрії. І якщо тобі цікаво отримувати додаткові +500-1млн. руб.в місяць до обороту чужими руками, тоді ось, що я приготував.

живий практикум, завдяки якому у тебе:
СИСТЕМА по швидкому створенню своєї команди з крутих Профі, яка робить додаткові 500-1 млн.руб. в міс., БЕЗ участі власника!
Я приготував докладні: чек-листи, приклади договорів, лайфхаки і фішки по найму і пошуку класних фахівців в свій меблевий бізнес.
Ти навчишся знаходити і заводити в свій проект таких людей, з якими буде не просто приємно працювати, а й вигідно. А ти забудеш, як страшний сон, що означає – "Жити на роботі".
★ сформуєш оптимальний склад команди, який потрібен, щоб заробляти в 2-3 рази більше. І при цьому, щоб не упахуватися на контролі.
★ Отримаєш просту і зрозумілу систему пошуку і найму "своїх людей".
★ Дізнаєшся, як зібрати команду з нуля і, що в ній повинно бути на перших порах, щоб підняти оборот в своєму бізнесі.
★ Зрозумієш як вибудувати роботу з командою таким чином, щоб уникнути плинності кадрів.
★ Зрозумієш як вести свій бізнес з мінімальним набором команди і не боятися наймати людей через страх відсутності замовлень.
★ Побачиш, як масштабувати вже відбулася команду і за рахунок цього збільшити оборот компанії.
★ Зрозумієш, як знаходити адекватних фахівців на виробництво.
★ Отримаєш наш робочий приклад, за яким працює моя команда з 13 осіб – як правильно сформувати посадову інструкцію і лист самоконтролю.
★ Вивільниш для себе додаткові 3-4 години життя, які раніше йшли на всяку нісенітницю, пожирали Твій час і не приносили ні рубля.
★ Побачиш, як вести бізнес не заорюючись на роботі, а поступово рости його, розвивати і просто отримувати кайф (і набагато більше грошей) від своєї справи.

Це все ти отримаєш під час мого живого практикуму.

А крім цього я зроблю нашу зустріч максимально клубною, і буду відповідати на ваші запитання стільки, скільки буде потрібно.

Це буде не просто живий ПРАКТИКУМ – це буде справжня прокачування твого досвіду як меблевого підприємця. У тебе з'явиться цілий список ідей, інсайтів і фішок на 2-3х аркушах А4 – як зібрати і організувати круту команду.
– Старт: 30 листопада о 16:00 МСК
  • Тривалість від 2х до 4х годин.
  • Відповіді на ваші запитання по ходу видачі матеріалу.
  • Чек-листи, опитувальники, договори, інша корисна документація для організації своєї команди мрії.
https://privatelink.de/?https://vk.com/mebel_biznes_2?z=photo-152773133_457243478%2Falbum-152773133_00%2Frev

Угорі