Що нового?

Набір учасників [Mechkovskaya] Спляча красуня (Поліна Мечковська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1839 ГРН
Учасників: 0 з 57
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 33.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
цей курс для Вас:

ніжна скромниця

Ви легко навчитеся приховувати свої недоліки. За 1 лекцію ви навчитеся підкреслювати свою природну красу і унікальність при мінімумі косметики на обличчі...

амбітна леді
Ви навчитеся керувати світом одним поглядом, малювати собі зухвалі smoky eyes, ідеальні стрілки і соковиті яскраві губи. Щоб ніхто не посмів відвести погляд убік і не вслухатися в те, що говорите ви...

мила матуся
Не вистачає часу на себе? Хочеться подобатися собі в дзеркалі і знову отримувати компліменти від чоловіків? Ми підтримаємо вас, покажемо як і чим саме прикрашати свої очі, і ви знову відчуєте себе красунею...

раціональна Розумниця
Ви зберете собі оптимальну косметичку, спираючись виключно на відповідне вам якість і бюджет. Почнете економити колосальну кількість часу і грошей на салонах краси. Завжди і з легкістю будете виглядати ідеально в будь-якій ситуації...

неідеальна Криворучка
Ви дізнаєтеся, що стоїть за ідеальними фотографіями зірок, і навчитеся використовувати це для себе. Ви переконаєтеся, що з Вами і Вашими руками все в повному порядку! Світ засяє новими фарбами в приємній і теплій компанії неідеальних людей...

Бъюти Богиня
Ви дізнаєтеся секретні фішки в макіяжі зірок. Навчіться грати трендами. Дізнаєтеся про найкращу косметику в світі, техніках і кистях. Відкриєте для себе ваші текстури і кольору. Ви навчитеся легко створювати на своєму обличчі справжній голлівудський лиск...

цей курс вам підійде, якщо:
  • хочете закохатися в свою зовнішність і шукайте свій ідеальний макіяж
  • хочете завжди виглядати на максимумпри мінімумі часу і косметики
  • хочете бути мобільною, завжди і всюди встигати
  • втомилися скуповувати марну косметику і хочете почати користуватися всім цим, а не просто розглядати красиві тіні в палетці
  • Ваша шкіра швидко жирниться, тон не тримається, є запалення, тіні скочуються, стрілки і туш друкуються і ви хочете підібрати собі правильний догляд
  • шкіра сохне і лущиться, а всі засоби ще більше підкреслюють зморшки і пори, ви перепробували багато ішукайте спосіб омолодити і освіжити обличчя
  • вихочете побалувати себе цікавим спілкуванням, новими знаннями і враженнями
  • ви хочете навчитися себе прикрашати, обожнювати і підносити по новому
  • ви дуже хочете виглядати красивою і доглянутою, але просто не знаєте з чого почати і боїтеся навіть спробувати
  • ви хочете притягувати захоплені погляди чоловіків
авторська програма курсу
6 online лекцій

Догляд за шкірою обличчя

Ми розповімо про уколи краси, самомасаж, Фейс фітнес, фізіологія шкіри, ефективність кремів і Масок, Б'юті Гаджети, вітаміни краси

Елегантний макіяж для виходу в світ

Ви дізнаєтеся як виділити очі і не виглядати на 120 років. Як зменшити ніс, щоки і поліпшити все, що вам хочеться. Показ 2 видів smoky eyes денний і вечірній варіант

Цілодобово Красива жінка

Ви дізнаєтеся лайф хакі зірок Голлівуду, що потрібно робити, щоб прокидатися красунею і секрет лисячих очей Белли Хадід, молодості Дженіфер Лопез і багатьох інших

Богиньські стрілки, природні брови, чуттєві губи

Намалюємо ідеальні стрілки, воскресимо з попелу пінцетів і тп наші рідненькі брови, підкреслимо смачні губи, підберемо помади

Об'ємні голлівудські локони

Ви навчитеся крутити модні локони на праску і створювати об'єм в волоссі, який буде триматися мінімум 3 дні. Ми продемонструємо як з 3 волосин зробити супер мільйон волосся на голові

Освіжаючий

макіяж без макіяжу
Ми покажемо як створити ідеальний тон особи. Як скорегувати і омолодити обличчя так, що Вас можуть запідозрити в круговій підтяжці і ринопластиці

СТАТИСТИКА курсу
5873 дівчата

вже пройшли цей курс

80% змогли
намалювати ідеальні
Стрілки після 1 лекції

15 хвилин
будь-який макіяж

6 лекцій
знання та навички на все життя

чому потрібен курс
"Спляча красуня"

1. Легка і проста подача інформації. Ви отримаєте результат абсолютно не напружуючись!
  2. Універсальні техніки, за допомогою яких у вас точно все вийде.
  3. Індивідуальна робота з кожною ученицею в індивідуальному чаті. Велика кількість підтримки, поваги і любові.
У підсумку після курсу величезний приплив сил і натхнення!
4. Ви навчитеся підбирати собі необхідний мінімум косметики і економити на цьому.

Одна з найбільш затребуваних візажистів Росії серед зірок шоу бізнесу.

Досвід роботи та викладання більше 11 років. Вища медична освіта, лікар. Модель Plus Size.

Проходила навчання у Скотта Барнса (візажист Дженіфер Лопез), Прісцилли воно (візажист Ріанни), Алекс Бокс (створювала косметику Illamasqua) і багатьох інших

Поліна Мечковська
  • співпраця з селебріті: Арнольд Шварцнеггер, Ніколь Шерзінгер (The Pussy Cat Dolls), Роббі Вільямс, Тіматі, Тетяна Навка, Лейсан Утяшева, Катерина Варнава, Поліна Максимова, Ксенія Бородіна, Ольга Бузова, Світлана Лобода, Яна Троянова, Гарік Харламов, Гарік Мартиросян, Сергій Свєтлаков, Єгор Дружинін, Анна Хилькевич, Віра Брежнєва, Марія Кравченко, Тетяна Морозова, Марина Кравець, Мігель, Iowa, Бьянка, Павло Воля, Дмитро Нагієв і багатьма іншими
  • співпраця з журналами: Glamour, Cosmopolitan, LOfficiel, Vogue, Número, Nargis Magazine, Fashion Collection, Собака, Hollywood Reporter і тд.
  • співпраця з телеканалами: ТНТ, МАТЧ ТВ, СТС, Рен-ТВ, 1 Канал, Sony Pictures, Disney
  • співпраця з міжнародними брендами: Nescafé, Clarins, Porsche, Lipton, Sneakers, Mercedes Benz, Avon, Rexona, Garnier, Amway, Gloria jeans, Adidas, Baskin Robbins, МТС, Мегафон, Чиста лінія, Natura Siberica, Tous, Veet, G-Energy та ін.
  • співпраця з шоу проектами: Холостяк, танці, пісні, Слава Богу ти прийшов, Де логіка?, Інтуїція
я можу перетворити будь-яку жінку в зірку за 2 години. Але мені цього мало! Я хочу, щоб кожна жінка навчилася створювати свою красу сама, своїми руками, кожен день, легко і просто за 30 хвилин.

Курс" Спляча красуня " про кожну з нас. Я знаю, що не буває некрасивих жінок, є ті, чия жіночність заснула. Якщо ви хочете прокинутися, я приготувала вам дуже смачний коктейль...

Мені не важливо хто ви, де і з ким живете, скільки вам років і скільки у вас грошей, я буду поважати Вас просто тому що ви жінка. Я покажу вам як використовувати безмежні можливості вашої зовнішності, економити гроші, час і підбирати собі косметику на будь-який бюджет.

З Любов'ю, Поліна Мечковська
вартість курсу
  • 6 онлайн занять
  • 2 тижні практики і турботи про себе кохану
  • зворотній зв'язок, підтримка, поради та рекомендації
  • легке і цікаве спілкування, сміх і веселощі - безцінне!
  • Ваша краса, компліменти, захоплення, увага - безцінне!
  • глибинна трансформація, щоб відчути і зрозуміти, що Ви сама чудова жінка - безцінне!
Звичайна ціна курсу: 15000 руб.
Ваша ціна: 5 000 ₽
АНТІКАРОНОІДАЛЬНАЯ знижка-70%
https://privatelink.de/?https://красавицымогутвсе.рф/

Угорі