на майстер-класі Ви:
- навчіться читати клінічний аналіз крові;
- дізнаєтеся, як оцінити стан вашої печінки, нирок, щитовидної залози, серцево-судинної системи, а також зможете побачити ознаки дефіцитарних станів або системного запалення;
- отримайте оптимальні функціональні норми по аналізах, які дійсно відповідають стану здоров'я, а не тільки відсутності хвороб;
- дізнаєтеся, як можна побачити початкові прояви анемії, вірусних інфекцій, паразитарні прояви, алергічні реакції і ряд інших станів, які впливають на якість життя.
- обговорення клінічного мінімуму аналізів, необхідних для оцінки стану здоров'я.
- інтерпретація результатів з точки зору конвенціональної та функціональної медицини.
- основи системної оцінки стану здоров'я за сукупністю аналізів і пред'являються скарг.
- базові рекомендації та основні маршрутні карти для корекції виявлених дисбалансів.
- лікар-ендокринолог, дієтолог, лікар PreventAge і функціональної медицини;
- клінічний та практичний психолог, спеціаліст з трансперсонального, когнітивно-поведінкового та еріксонівського підходів;
- провідний експерт "Першого каналу" з ендокринології та раціонального харчування;
- експерт-супервізор програми нормалізації харчової поведінки в центрі зниження ваги доктора Гаврилова;
- Автор власних тренінгових програм - " Контроль насичення "та"Мистецтво любити".
https://doctorpolyakoff.ru/analysis