Що нового?

Придбаний Медицинская астрология (Таша Игошина)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 4596 ГРН
Учасників: 2 з 28
Організатор: lola_kola lola_kola
Статус: Збір коштів
Внесок: 170.7 ГРН
7%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
основна ідея медичної астрології полягає в тому, що життя людини, в тому числі і стан його здоров'я, може бути визначена положенням зірок на небі в момент його народження. Фахівці, що займаються медичною астрологією, вважають, що хід хвороби можна прогнозувати по карті зоряного неба на момент початку захворювання. А це означає, що є періоди в житті людини, коли особливо високий ризик розвитку тієї чи іншої хвороби. Таким чином, можна сказати – "хвороба простіше попередити, ніж лікувати!"З незапам'ятних часів перебували люди, які вірили, що їх життям і здоров'ям керують зірки. Навіть в наше століття комп'ютерних технологій Астрологія користується популярністю. Підтвердженням тому служать обов'язкові гороскопи в будь-якому розважальному журналі і на центральних телевізійних каналах. Медична астрологія або лікування за зірками стає все популярнішим.
Для кого цей курс:
  1. для тих, кому цікава астрологія і її прикладне використання
  2. для медиків, які хочуть посилити свої знання
  3. для батьків, тому що діти хворіють частіше
  4. Для всіх кому цікаво своє здоров'я і здоров'я близьких
Курс складається з 10 занять, що проходять в режимі онлайн.
Програма курсу:
  1. Принципи медичної астрології. Зодіакальне управління людського тіла. Зв'язок будинків із захворюваннями.
  2. важливість стихій і хрестів у визначенні захворювань. Темперамент і захворювання.
  3. хвороби за знаком Зодіаку, особливості та нюанси. Група крові та захворювання
  4. Асц і сонце. Жіночий і чоловічий гороскоп.
  5. знаки шостого будинку.
  6. хвороби планет. Роль кармічних вузлів, Ліліт.
  7. профілактика захворювань за знаком Зодіаку.
  8. правильне харчування-як профілактика захворювань за знаками Зодіаку
  9. психічні. Духовні, ментальні причини захворювань. Корекція захворювань.
  10. Алгоритм розгляду натальной карти на діагностування захворювань. Теорії" біологічних " годин. Вплив тимчасових ритмів на стан здоров'я. Режим сну. Питання зміни соціального ритму життя людей.
https://privatelink.de/?http://astrosotis.ru/meropriyatiya/medicinskaya-astrologiya

lola_kola

Организатор
Курс доступний. Після оплати отримаєте відразу матеріал

Угорі