Що нового?

Набір учасників Медитація для жінок "дихання любові": Рівень I (Початковий) (Перукуа)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 257 ГРН
Учасників: 0 з 19
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 14.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Всього за 12 хвилин унікальна медитація для жінок дасть тобі можливість розслабитися, повернутися в тіло і заспокоїти розум

"жіноча медитація-це задоволення, чуттєвість, радість життя і глибина її проживання"
Перукуа

Давай знайомитися з медитацією за моїм методом. Жіночої, чуттєвої, ніжною, що повертає тебе до себе, до прийняття свого тіла, себе, своєї справжньої природи.

У неї новий формат і м'яка методика, завдяки якій у тебе точно вийде увійти в красиве медитативний стан.

У медитації для початківців ми відразу перейде від теорії до практики. Без зайвих заумностей і пишномовних ідеологій.

Ти отримаєш в своє розпорядження унікальну техніку, яка за 12 хвилин дасть тобі результат, на який з іншими методиками йдуть роки.
У цій медитації, незважаючи на уявну простоту і зручну форму подачі, містяться унікальні секрети, техніки і підходи останніх 36 років мого життя, які я присвятила медитації, а також 27 років моєї роботи з жінками як ведучою авторських семінарів.

"Дихання любові" – назва для початкового рівня медитації-вибрано не випадково. Це моя авторська техніка, яка використовує дихання, звук і намір, для того, щоб дуже швидко повести тебе в зв'язок з тілом, в його прийняття, чуттєве з'єднання і повернення до себе.

Вже через 12 хвилин ти зможеш відчути дуже приємні відчуття, того, що твоє тіло живе, чуттєве, соковите. Ця зміна фокуса виведе тебе з проблем і хитросплетінь розуму. Ти відчуєш першу зустріч з внутрішнім світом. Світом, який буде тепер кожен день наповнюватися м'якістю, довірою і любов'ю замість критики і жорсткості.

для кого ця медитація

• Якщо ти ніколи раніше не медитувала і взагалі не робила ніяких практик
  • Якщо ти пробувала "традиційні медитації", але у тебе ніколи толком не виходило
  • Якщо ти почала регулярно медитувати недавно, але вже зрозуміла, що традиційний підхід, не відображає твого запиту до медитації, не враховує твої особливості як жінки
чим ця медитація відрізняється від всіх інших
Є 2 причини, які обов'язково допоможуть тобі пережити глибокий трансцендентний досвід за допомогою цієї медитації.

особлива техніка жіночої медитації
Цю унікальну медитацію я створила як жінка спеціально для жінок. Вона враховує наші фізіологічні та енергетичні особливості.

медитаційний саундтрек, в якому використаний мій особливий цілющий голос
Саундтрек не має аналогів у світі.
Позитивний вплив Мого голосу на людину доведено численними тестами.

Багато років тому, коли я вже була на шляху усвідомленості, мій перший чоловік – корінний індіанець, що несе мудрість десятків тисячоліть і пізнав саму суть медитації і при тому дипломований психолог дуже глибоко сказав: "Я не можу тебе навчити медитації, ти – жінка, у тебе інший шлях до з'єднання з собою, ніж у нас чоловіків".

Я не відразу зрозуміла сенс його послання, навіть спочатку розсердилася, думаючи, що він намагається приховати від мене свої секрети. Але з часом не тільки усвідомила його слова, а змогла перетворити мій особистий досвід в десятки найпотужніших жіночих практик і медитацій.

що ти отримаєш вже через 12 хвилин

1. поринеш у стан глибокого розслаблення
  2. відчуєш, що є куди більша ти, жива, чуттєва, наповнена, Необмежена тісними рамками неспокою твого розуму
  3. виберешся зі стану"білки в колесі". Розірвавши коло спогадів про минуле і мрій про майбутнє
  4. знайдеш відчуття того, що життя розгортається прямо перед тобою зараз, і ти в ній – головна дійова особа
  5. відчуєш як внутрішній критик, який вічно намагається довести тобі твою недостатність, замовк і пішов кудись у своїх справах

План курсу
  1. введення
  2. інструкції до медитації
  3. знайомимося з техніками, використовуваними в цій медитації
  4. створюємо сакральний простір
  5. Медитація дихання любові

продажник:

https://privatelink.de/?https://www.peruquois.com/ru/courses/meditation-beginner/

Угорі