всього за 20 хвилин унікальна медитація для жінок поверне тебе в стан цілісності і гармонії "жіноча медитація-це задоволення, чуттєвість, радість життя і глибина її проживання"
Перукуа
У цій медитації, незважаючи на уявну простоту і зручну форму подачі, містяться унікальні секрети, техніки і підходи останніх 36 років мого життя, які я присвятила медитації, а також 27 років моєї роботи з жінками як ведучою авторських семінарів.
Вже через 20 хвилин ти зможеш потрапити в стан "тут і зараз", наповнене енергією твого багатого внутрішнього світу. Пережити відчуття чуттєвого з'єднання з тілом, доброти, цілісності і спокою розуму.
Для кого ця медитація
- Якщо ти раніше вже була на моїх семінарах/ретритах або проходила мої онлайн-курси
- Якщо ти багаторазово пробувала "традиційні медитації", але у тебе ніколи толком не виходило "зупинити розум" (якщо ти новачок, то краще пройти мою більш просту форму медитації для жінок)
- Якщо ти регулярно або епізодично медитувати, але досягла" плато " вище якого не виходить піднятися
Є 2 причини, які обов'язково допоможуть тобі пережити глибокий трансцендентний досвід за допомогою цієї медитації.
Особлива техніка жіночої медитації
Цю унікальну медитацію я створила як жінка спеціально для жінок. Вона враховує наші фізіологічні та енергетичні особливості.
Медитаційний саундтрек, в якому використаний мій особливий цілющий голос
Саундтрек не має аналогів у світі. Позитивний вплив Мого голосу на людину доведено численними тестами.
" я медитую з різними майстрами з 2003 року. І це найефективніша, м'яка і класна медитація, яку я коли-небудь пробувала."
Маргарита, учасниця групи тестування
Багато років тому, коли я вже була на шляху усвідомленості, мій перший чоловік – корінний індіанець, що несе мудрість десятків тисячоліть і пізнав саму суть медитації і при цьому дипломований психолог дуже глибоко сказав: "Я не можу тебе навчити медитації, ти – жінка, у тебе інший шлях до з'єднання з собою, ніж у нас чоловіків".
Я не відразу зрозуміла сенс його послання, навіть спочатку розсердилася, думаючи, що він намагається приховати від мене свої секрети. Але з часом не тільки усвідомила його слова, а змогла перетворити мій особистий досвід в десятки найпотужніших жіночих практик і медитацій.
Тепер те, що раніше було доступно тільки обраним відвідувачкам моїх ретритів, доступно і тобі.
Що ти отримаєш вже через 20 хвилин
- поринеш у стан глибокого розслаблення
- відчуєш, що є куди більша ти, жива, чуттєва, наповнена, Необмежена тісними рамками неспокою твого розуму
- виберешся зі стану"білки в колесі". Розірвавши коло спогадів про минуле і мрій про майбутнє
- знайдеш відчуття того, що життя розгортається прямо перед тобою зараз, і ти в ній – головна дійова особа
- відчуєш як внутрішній критик, який вічно намагається довести тобі твою недостатність, замовк і пішов кудись у своїх справах
https://privatelink.de/?https://www.peruquois.com/ru/courses/meditation-advanced/