Що нового?

Набір учасників Медитація на прощення і звільнення від образ (Вероніка Фельдблюм)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 287 ГРН
Учасників: 0 з 8
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 37.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
ви отримаєте: медитацію прощення
опис:
  • медитація, яка подарує свободу і легкість.
  • вона будується на роботі з образою на конкретну людину, ситуацію або з власним почуттям провини
  • на цей раз в медитацію включені елементи радикального прощення.
  • завдяки яким образа буде звернена в досвід, який легко прийняти і відпустити.
  • пробачити-це не означає погодиться. Пробачити-значить прийняти це як досвід і не витрачати на образу свою енергію. Знайди легкість і скинь кайдани за допомогою медитації прощення.
я з любов'ю визнаю і приймаю свої почуття, пов'язані з цією ситуацією і людиною і більше не засуджую себе за них

Я-господар своїх почуттів. Ніхто не може змусити мене відчувати що б то не було. Мої почуття-відображення того, як я бачу ситуацію.

Хоча я не знаю, як і чому це відбувається, я розумію, що душа створила цю ситуацію для мого навчання та зростання.

Я бачу в своєму житті деякі ключі , - а саме, повторювані ситуації та інші "збіги", - що вказують на те, що в моєму житті було багато можливостей зцілення, які я свого часу не помітив.

Я готовий визнати, що моя місія, або" контракт душі", включає в себе цей досвід – і тому є певні причини, які мені знати не обов'язково.

Моє невдоволення цією ситуацією послужило мені сигналом, що я позбавляв любові себе і людини, на якого я ображаюся – що проявлялося в засудженні, невиправданих очікуваннях, бажанні, щоб ця людина змінився, і в думці, ніби він недосконалий.

Я розумію, що засмучуюся тільки тоді, коли хтось потрапляє в резонанс з тими аспектами мого єства, які я в собі заперечую, витісняю і проектую на інших людей

Людина, на якого я ображаюся відображає те, що мені потрібно полюбити і прийняти в собі.

Ця людина відображає моє помилкове сприйняття дійсності. Прощаючи його, я зцілююся і створюю для себе нову реальність.

Тепер Я розумію, що ніякі дії цієї людини або інших людей не є ні поганими, ні хорошими. Вони просто є. Я відмовляюся від будь-яких суджень.

Я звільняюся від потреби судити і бути правим. Я ХОЧУ побачити досконалість в ситуації, як вона є.

Я дякую людині, на яку я ображався,
за те, що він погодився зіграти свою роль у моєму зціленні. І я пишаюся собою за те, що зіграв роль в його зцілення.

Я звільняю свою свідомість від образи, самотності, смутку, злості, відчуття, що мене покинули і зрадили

Я дякую цій людині, за готовність стати дзеркалом мого помилкового сприйняття і за те, що він дав мені можливість проявити прощення і прийняти себе такого, який я є.

Тепер я усвідомлюю що все пережите мною було точним відображенням мого нездорового сприйняття ситуації. Тепер Я розумію, що можу змінити цю "реальність", просто проявивши бажання побачити в цій ситуації досконалість.

Я повністю прощаю себе, і приймаю себе як люблячу, великодушну і творчу особистість.

Я звільняюся від будь-якої потреби чіплятися за негативні емоції та ідеї, що несуть в собі обмеження і невдоволення собою.

Я відмовляюся направляти свою енергію в минуле і руйную всі перешкоди, що відділяли мене від любові і достатку, якими я володію.

Я, творець своїх думок, почуттів і життя, повертаю собі право безумовно любити і підтримувати себе – такого, який я є у всьому моєму пишноті.

Тепер, я віддаю себе у владу вищої сили, яку я називаю Богом, Вселенським розумом.... Я впевнений в тому, що ця ситуація буде і надалі розвиватися досконалим чином, в згоді з Божественним керівництвом і духовним законом.

Я визнаю свою єдність з джерелом і відчуваю свій зв'язок з ним.

Я повернувся до своєї істиною природі, яка є любов, і тепер я знову ставлюся до людини, на якого ображався з любов'ю.

Я всією душею прощаю тебе, оскільки тепер бачу, що ця людина не зробила нічого поганого і все, що сталося підпорядковане Божественному порядку.
Я дякую, приймаю і люблю його без всяких попередніх умов – такого, який він є.

Я визнаю, що є духовною сутністю, яка переживає людський досвід. Я люблю і схвалюю себе у всіх своїх людських проявах.

Я повертаюся до своєї справжньої природи.
https://privatelink.de/?https://taplink.cc/veronika_feldblium/p/4bdaff/

Угорі