Що нового?

Набір учасників Медитація Шактіпат і пранаями (Святослав Дубянський)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2574 ГРН
Учасників: 0 з 26
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 103 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
13-14 листопада
Медитація Шактіпат і пранаями

будуть детально розглянуті:
Іда-Пінгала Пранаяма (гармонізація правого і лівого півкуль головного мозку),
Набі-Мудра (підвищення енергетичного потенціалу),
Двадаша Пранаяма (зупинка внутрішнього діалогу)

На семінарі буде дана Дікша (ініціація в Крія йогу).
Святослав Дубянский
Майстер Крія Йоги, письменник і художник

Вперше, я стикнувся з практиками йоги і медитації, коли мені було вісім років, а з одинадцяти років практика медитації, Крія Йога, Пранаяма Йога, Мантра Йога, Хатха Йога стали для мене щоденними подорожами в нескінченні простори духу.

У підлітковому віці у мене виникали перші спонтанні спогади минулих життів, які підштовхували мене в добре знайому тему медитації. Для того, щоб практикувати медитацію в підлітковому віці має бути своє власне глибинне прагнення, неможливо змусити підлітка практикувати медитацію. З дитинства у мене були містичні досліди, які підтримували мене на духовному шляху. Мені здавалося, що медитація і йога абсолютно природний елемент життя. У мене навіть не виникало питання про необхідність і важливість практики, тому що це було природно як дихання.

Я познайомився з моїм гуру, Йогі Рамаяхом, в 1993 році, тоді мені було двадцять два роки, а вчителю виповнилося сімдесят. На той час я вивчав йогу і медитацію вже більше десяти років. Моя зустріч з Йогі Рамаяхом сталася абсолютно несподівано. Втім, в житті не буває нічого випадкового, все є результат причинно-наслідкових взаємозв'язків. Те, що може здаватися спонтанним і навіть випадковим насправді з математичною точністю втілює глибинну духовну зв'язок з минулих життів.

Коли один знайомий повідомив моєму батькові про те, що в Москву з семінаром приїжджає індійський Гуру, він не роздумуючи, вирішив взяти участь у програмі. Після семінару Йоги Рамаях запросив мого батька та групу російських учнів приїхати до нього в Індію для більш поглибленого вивчення медитації Крія Йоги та Мантра Йоги. Мій батько вирішив не їхати в далеку Індію, замість нього поїхав я в складі невеликої групи, в яку входило близько десяти чоловік. Так вперше я відправився в Індію, де і відбулося моє знайомство з Йоги Рамаяхом.
вартість семінару: 7000
https://privatelink.de/?https://dubyanskiy.ru/services

Угорі