Мій курс про довіру до свого тіла, про звільнення від образ, страхів, провини, переконань, що обмежують вас.
Я створила цей курс для тих, хто точно готовий до змін і трансформацій, для тих, хто хоче відкрити світло для нового життя.
що дасть вам курс
На курсі Ви отримаєте покрокову інструкцію, як підготувати себе до вагітності.
ви навчитеся
відчувати свій жіночий центр, свою матку. Під час спеціальної медитації ви поринете в відчуття в тілі і відчуєте пульсацію.
Ви налаштуєтесь
на гармонійну і здорову вагітність, налагодите зв'язок зі своїм майбутнім малюком. Це дасть підтримку і почуття безпеки.
ви зробите
дуже важливу практику сепарації від батьків. Це дасть почуття особистої сили, впевненості в собі, позбавить від внутрішніх конфліктів.
ви зробите
діагностику вашої родової системи, проведете корекцію, звільнитеся від родових страхів. Це поверне відчуття величезної сили і підтримки свого роду.
ви дізнаєтеся
багато нового про своє тіло в моєму вебінарі про 5 біологічних законів природи. За якими законами воно живе, навчитеся його чути і розуміти.
Ви відчуєте
неймовірну любов і вдячність до свого тіла в медитації на прийняття себе. Це поверне Вам гармонію і цілісність.
ви розвинете
навик спілкування зі своїм вищим я, прокачаєте інтуїцію. Це допоможе вам приймати правильні рішення в житті і знайти своє призначення.
Ви дізнаєтеся
чіткий покроковий алгоритм загадування бажань. Це наблизить вас до виконання вашої заповітної мрії.
Курс складається з трьох модулів. У кожному модулі по 3 основних уроки і бонусні уроки.
Уроки проходять у форматі медитацій і вебінарів.
Уроки розташовані в такій черговості, щоб ваша трансформація проходила максимально ефективно.
1Модуль"я нічого не боюся"
Для тих, хто хоче позбутися від образи, страху, і будь-якого іншого дискомфортного почуття.
У першому модулі ви:
Для тих, хто хоче відчути себе цілісною і наповненою, жити в гармонії і любові.
У другому модулі ви:
Для тих, хто тільки планує вагітність і тих, хто побачив свої заповітні дві смужки.
У третьому модулі ви:
Уроки проходять у форматі медитацій і вебінарів.
Уроки розташовані в такій черговості, щоб ваша трансформація проходила максимально ефективно.
1Модуль"я нічого не боюся"
Для тих, хто хоче позбутися від образи, страху, і будь-якого іншого дискомфортного почуття.
У першому модулі ви:
- Опрацюєте свої страхи, почуття провини, сорому та ін.
- відпустіть все зайве, що вас стримує і заважає здійснювати свої мрії.
Для тих, хто хоче відчути себе цілісною і наповненою, жити в гармонії і любові.
У другому модулі ви:
- Навчіться приймати себе і жити в гармонії.
- почнете чути свій внутрішній голос.
Для тих, хто тільки планує вагітність і тих, хто побачив свої заповітні дві смужки.
У третьому модулі ви:
- Налаштуйтеся на материнство і благополучну вагітність.
- Навчіться відчувати своє тіло і головний жіночий центр - матку.
https://privatelink.de/?https://elena.shop