Що нового?

Придбаний Медитації Марії Мінакової (Марія Мінакова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 521 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 54.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
медитації будуть Вам корисні:
  1. для самотерапії.
  2. для прогресивного особистісного зростання.
  3. для надання клієнтам (на терапії і в групах).
  4. щоб підглянути прийоми для створення ваших власних медитацій.
  5. як недорогий аналог особистої терапії зі мною, якщо ви про неї мріяли
до збірки входять наступні медитації:

1. Глибоке самопізнання
10 хв 30 сек MP3
Самопізнання, глибока рефлексія. Знайти себе, виявити справжні мотиви і бажання. Отримати цінні інсайти, нове знання про себе. Виговоритися. Предметна проективна терапія. Розвиток уяви і фантазії.

2. Вихід з глухого кута
20 хв 35 сек MP3
Для психологів і фахівців допомагають професій. Сформулювати нові гіпотези про причини проблеми, зрозуміти, як продовжити роботу з конкретним клієнтом. Відшукати вихід з глухого кута і рушити далі. Робота зі складними клієнтами та випадками

3.Терапевтична пауза і уповільнення 11 хв 34 сек MP3
Сповільнитися і зробити паузу, коли це необхідно або коли не виходить. Повернути внутрішню гармонію і спокій. Зупинити біг часу (навколо і всередині себе), прислухатися до себе. Відпочивши.

4. Розкриття потенціалу
12 хв 02 сек MP3
Ясно побачити зони найближчого розвитку. Заглянути в майбутнє в своєму несвідомому. Звільнитися від накопичених емоцій, зняти тілесні блоки і затискачі. Танцетерапія, глибоке почуття себе.

5. Щире прощення
14 хв 23 сек MP3
Позбутися від образи, навіть якщо ви пронесли її через роки. Відреагувати почуття. Трансформація образу значущої людини, ситуації з минулого і себе самого. Інсайти і дивовижні смислові відкриття.

6.Незалежність від думок
20 хв 14 сек MP3
Зменшити залежність від думки інших людей (близьких, знайомих і незнайомих). Стабілізувати самооцінку і підвищити впевненість у собі. Переоцінка проблемних ситуацій, розвиток вміння дивитися на ситуацію інакше. Набуття, Декларація права бути таким, яким ти є. Трансформація образу судді. Робота з надзначимістю чужої думки.

зробіть медитацію приємним РИТУАЛОМ своєї психологічної гігієни
Автор медитацій-Марія Мінакова

у якому форматі я отримаю медитацію-аудіо або відео?
Медитації виконуються з закритими очима, вимагають фокусування уваги не на зовнішньому світі, а на собі і внутрішніх процесах. Відео-формат не просто зайвий в даному випадку. Він буде відволікати і знижувати ефективність медитації. Тому всі мої медитації представлені виключно в аудіо-форматі.

медитація може замінити терапію з Вами?
Почасти. Хоча я рекомендую поєднувати їх. Часто своїм клієнтам в терапії видаю медитації для посилення ефекту в роботі з конкретними запитами. Проте, мені періодично приходять листи і повідомлення про те, що людина отримала хороші результати, просто прослухавши кілька разів мою медитацію (і не перебуваючи в терапії у мене).

якщо я вже проходжу терапію у вас/іншого психолога, чи буде корисна медитація?
Звичайно. Кожна моя медитація-самостійний фрагмент особистої терапії, який буде корисний більшості.

Медитація - одноразова або її можна/потрібно слухати багаторазово?
Навіть одноразове прослуховування моєї медитації, швидше за все, виявиться для вас результативним і корисним. Однак я рекомендую прослуховувати медитацію регулярно (як мінімум, кілька разів), відповідно до внутрішніх потреб.

як зрозуміти, чи підходить мені конкретна медитація?
У кожної медитації є тема, вона звучить в назві медитації. Чи підходить вам ця тема? Також вище ви можете подивитися в таблиці опис кожної медитації і її призначення.

https://privatelink.de/?https://maria-psy.ru/?q=catalog-meditations#product-2

Угорі