Фаворит у багатьох областях бібліотеки мого клієнта. Це поле дуже дивно, оскільки воно буквально змінює стрілки часу (з точки зору шкіри), роблячи вас таким, яким ви були 10 років тому. Він повертає процес старіння шкіри назад, надаючи їй більш молодий вигляд, в основному повертаючи її на 10 років назад.
Він також змінює нудний, нерівний тон шкіри, а також зникає коричневі сонячні плями і пігментні плями. Червоні плями, відтінки або видимі вени також можуть змінитися, поряд з обвислій шкірою і зморшками.
Оновлення клітин сповільнюється з віком, викликаючи накопичення клітин на поверхні шкіри. Ці омертвілі клітини шкіри також приховують природні рожеві тони, які надають здоровій молодій шкірі сяйво, в результаті чого колір обличчя виглядає тьмяним або нерівним по тону. Нестача сну і сухість шкіри також можуть надати тьмяний вигляд.
До речі, це працює для всього тіла, а не тільки для обличчя (я знаю, що це супер круто, чи не так?)
Вам і вашій шкірі це сподобається!
Він також змінює нудний, нерівний тон шкіри, а також зникає коричневі сонячні плями і пігментні плями. Червоні плями, відтінки або видимі вени також можуть змінитися, поряд з обвислій шкірою і зморшками.
Оновлення клітин сповільнюється з віком, викликаючи накопичення клітин на поверхні шкіри. Ці омертвілі клітини шкіри також приховують природні рожеві тони, які надають здоровій молодій шкірі сяйво, в результаті чого колір обличчя виглядає тьмяним або нерівним по тону. Нестача сну і сухість шкіри також можуть надати тьмяний вигляд.
До речі, це працює для всього тіла, а не тільки для обличчя (я знаю, що це супер круто, чи не так?)
Вам і вашій шкірі це сподобається!
- MEF DYNAMICS створює морфогенетичні енергетичні поля, а також високоякісні енергетично запрограмовані аудіозаписи для користувачів з усього світу.
Наш Всесвіт складається з полів. Ці поля невидимі неозброєним оком. Деякі з цих полів можна відчути, побачити і випробувати за допомогою допоміжного використання певної матерії, яка діє як провідник.
Еволюція рухається вперед, створюючи нові поля - ми в MEF DYNAMICS працюємо над створенням поля миру, довіри і співпраці, доступного в усьому світі, для світу без страху і війни. https://privatelink.de/?https://morphicfields.gumroad.com/l/ZKBkeM