Що нового?

Придбаний Мега Гроші (Олександр Клінг)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1287 ГРН
Учасників: 0 з 16
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 83.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
1. ЦИКЛ вебінарів і сеансів "МЕГА гроші +"
Проведення заплановано 20, 27 грудня та 17 січня (3 унікальних заняття + 3 виключно потужні сеанси з усунення грошових блоків та трансляції грошової енергії).
На вебінарах Я дам дуже рідкісну інформацію, якою користуюся сам для отримання великих прибутків. Про ці методи Я не говорив на попередніх курсах і ніколи більше не розповім.
Також на цих вебінарах будуть транслюватися небувало потужні канали грошової енергії і турбоканал щодо усунення внутрішніх блоків не тільки по грошах, але і в особистому житті, бізнесі, навчанні, здоров'я, зовнішності і т. д. таке упустити не можна!!!
2. ТРИ БЕЗЦІННІ СКАРБИ З МОЄЇ ЗАКРИТОЇ КОЛЕКЦІЇ!
Техніки, описані в книзі "Запах грошей" і розказані на попередніх вебінарах, безумовно, приголомшливі, але...
Вони мають ряд істотних недоліків. Деякі з них потрібно повторювати багаторазово, відпрацьовувати раз по раз для досягнення найкращого результату. Вони вимагають часу, тривалої роботи над собою і зусиль.
Але! Є надсекретні суперпотужні енергоінформаційні Ключі (техніки), які дозволяють отримати необмежений і несподіваний прибуток, допомагають подолати себе, свої страхи, блоки і комплекси, дозволяють легко виконувати бажання, допомагають у вирішенні складних життєвих проблем. Ці цінні знання справді універсальні!
Перевага цих ключів полягає в тому, що вони виконуються тільки один раз, швидко дають першокласні результати, не вимагає віри і регулярного повторення, включають несвідому програму досягнення бажаного, яка на автопілоті буде вести вас до потрібного результату.
І, звичайно ж, в моїй колекції є дуже рідкісні, ексклюзивні речі...
Надсекретні Ключі, про які йде мова, будуть незамінні для справжніх цінителів рідкісних практик. Ці, прості на перший погляд, прийоми працюють неймовірно ефективно на будь-яких рівнях. Тут вам практично не потрібно ні часу, ні великих зусиль. Варто один раз запустити процес, і почнеться робота по перебудові всього Вашого життя!
Цей процес переструктурування простору працює досить швидко. Зробивши необхідні дії один раз і відпустивши бажане, ви дуже швидко почнете помічати дивовижні "чудеса"...
І цими секретними прийомами користуюся я сам. Вони буквально "викидають" до матеріалізації ваші думки і бажання. Саме за рахунок них я отримую такий колосальний успіх, і мої книги купують по всьому світу.
Що це за ключі?
Читайте короткий опис нижче...
1. Унікальний КЛЮЧ "надсекретна ТОЧКА"
Вам буде відкрита секретна точка вашого тіла, впливаючи на яку, ви проявите в своєму житті справжні чудеса. Це воістину приголомшливий за своєю ефективністю і дивно потужний ключ, за допомогою нього я виконую всі свої бажання: досягаю великого багатства, впливаю на людей, дізнаюся приховану інформацію і т.д. Ключ дозволяє мені впливати на реальність, задаючи правильний імпульс до перетворення причинно-наслідкових ланцюжків долі.
2. Секретний КЛЮЧ "ПРОМІНЬ Всесвіту"
Дозволяє відправитися в далеку точку за межі Всесвіту і отримувати там будь – яку інформацію, дізнаватися будь-які події, витягувати найрізноманітніші блага (буквально викидаючи їх в матеріалізацію у зовнішній реальності) - духовні, матеріальні, потрібні обставини і відносини, людей і події. Все що завгодно, виявиться у вашому розпорядженні!
3. ТАЄМНИЙ КЛЮЧ ДО ВСЬОГО. "Розмова з душею"
Метод володіє неймовірною могутністю! Ви ввійдете в особливий стан, в якому реально будете спілкуватися зі своєю душею. Практикуючи цей ключ, ви зможете виконувати свої бажання, залучати потрібних людей, створювати бажані обставини, а, головне, ви будете точно знати, як слід вчинити в будь-якій ситуації. А що може бути важливіше цього? Метод допомагає позбутися від підсвідомих блоків, в тому числі від грошових, докопатися до суті тих чи інших подій (проблем), дізнатися, чому ситуації складаються так, а не інакше, і як можна все змінити, повернути життя в бажану сторону. Це просто приголомшливий ключ!

Угорі