Як ставити цілі і долати перешкоди на шляху до їх досягнення. Книга від засновника кількох успішних компаній, бізнес-наставника, батька шістьох дітей Володимира Моженкова.
Для корабля, який не знає, куди йде, жоден вітер не буде попутним. Так і будь-якій людині, щоб жити довго і щасливо, потрібні цілі. Адже коли прагнеш до мети-весь світ починає грати за тебе. Але як визначити ті самі, потрібні цілі і що зробити, щоб прийти до них?
Спираючись на багатий особистий досвід, Володимир Моженков вивів методику постановки і досягнення цілей, яка допомагає йому домагатися бажаного результату у всіх сферах життя. У своїй новій книзі він сформулював прості і універсальні принципи, які дозволяють будь-якій людині ставити власні цілі, досягати їх і жити повним життям. Читайте, впроваджуйте, дійте. Створюйте власну систему-ідеальну для вас.
Для кого ця книга
Для менеджерів і керівників усіх рівнів.
Для підприємців, власників бізнесу та CEO.
від автора
На сторінках цієї книги Я більш детально розповім про свої перші цілі: про те, яку роль вони зіграли не тільки в моєму житті, але і в житті людей з моєї команди. Всі вони по-різному ілюструють одну просту істину: для корабля, який не знає, куди йде, жоден вітер не буде попутним. А коли прагнеш до мети, нехай самої наївною, - весь світ починає грати за тебе. І навіть зірки на небі шикуються в твою користь. А ще улюблений друг, він же підступний ворог — наш головний мозок — отримує ясний сигнал: потрібно потрапити з точки а в точку Б, давай, друже, думай, як це краще і швидше зробити. Мозок включається на повну котушку, жити стає легше і цікавіше.
А зовсім захоплюючою подорож стає, коли починаєш жити по-справжньому своїм життям. Це теж спостереження з особистого досвіду.
...Я теж був громадянином країни Завтра. Думав, скоро знайду ідеальну методику і тоді точно візьму життя під повний контроль. Але нічого не виходило, лише накопичувалися розчарування. І тоді я вирішив створити власну систему.
Результат ви тримаєте в руках. Ні, тут не буде універсальної відмички до сейфа зі щастям. У цій книзі я у всіх подробицях і деталях розкрию методику постановки і досягнення цілей, з якою крокую по життю особисто я. з якою комфортно і цікаво жити особисто мені. На звання гуру з єдино правильним вченням я не претендую. Повторю: викладена в книзі система-моя, збирав я її під себе, тому не потрібно її сліпо копіювати! Все пропускайте через власну особистість, фільтруйте: якщо щось не підходить-відкидайте. Якщо ж підходить-беріть, впроваджуйте, дійте. Створюйте власну систему-ідеальну для вас і тільки для вас.
Дата написання: 2022
https://privatelink.de/?https://www.mann-ivanov-ferber.ru/books/cel-dejstvie-rezultat/