Що нового?

Придбаний Метафоричні асоціативні карти. Мій вірний шлях (Наталі Матруханова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 552 ГРН
Учасників: 0 з 11
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 52.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

У набір входять:
-134 метафоричних фотокарток;
- інструкція з прикладами вправ.
Розмір карт 880 * 660

Призначення-це найбільш короткий шлях до реалізації свого внутрішнього потенціалу, до розкриття дарів і талантів, даних згори.
Призначення-це початок пізнання самого себе. Призначення-це вектор, в якому людині необхідно рухатися, мета на горизонті життя.
Реалізація призначення-природна програма розвитку людини!

"Мій вірний шлях" - це коучингова колода,застосовна на всіх етапах коучингу і призначена для діагностики удолетворенності його сферою діяльності, розкриття життєвого призначення, виявлення цінностей, визначення короткострокових і довгострокових цілей,планування, опрацювання фінансових проблем, проблем професійного вигорання.

за допомогою карт цієї колоди можна вирішити наступні завдання:
визначити покликання і призначення людини;
виявити життєві цінності людини;
утвердитися в істинності поставлення цілей;
набути навичок планування;
спрогнозувати розвиток подій;
виявити успішні стратеги дій;
опрацювати грошову проблему;
прийти до усвідомлення необхідності гармонійного розвитку професійній сфері життєдіяльності;
знайти вихід з проблемної ситуації, що виникла в результаті реалізації проектів;
опрацювати проблему професійного вигорання;
Карти можуть використовуватися з 14 років.

Колода може бути застосована для групової та індивідуальної роботи.
Метафоричні карти колоди "Мій вірний шлях" можуть використовуватися коучами, бізнес-консультантами, психологами, психотерапевтами,педагогами, соціальними працівниками у визначенні профорієнтації, в коучингу, в процесі індивідуального консультування та групових тренінгів.
А так же всіма тими, хто прагне до особистого зростання і самовдосконалення.

Колода "Мій вірний шлях" відмінно поєднується з коучингової колодою "Сила часу", з фотокартами "108: простір нескінченних варіантів", з колодами німецьких карт" Oh " і
"Habitat", з колодою"Чудова сімка".
https://privatelink.de/?https://makomania.ru/product/%D0%BC%D0%BE%D0%B9-%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%BD%D1%8B%D0%B9-%D0%BF%D1%83%D1%82%D1%8C/

Угорі