Що нового?

Придбаний Метафоричні асоціативні карти в роботі зі страхами і тривожними станами (Ольга Хлебодарова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 221 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 23 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

метафоричні асоціативні карти в роботі психолога. Майстер-клас від автора. Зустріч 12.
Тема:"метафоричні асоціативні карти в роботі зі страхами і тривожними станами"

Буває так, що людині простіше визнати, що він чогось боїться і на цьому етапі зупинитися перед досягненням мети. Буває, що страхи так сильно заважають жити, що люди починають шукати можливі шляхи вирішення, з подолання своїх страхів. Можна зустріти маніфести по боротьбі зі страхами, прочитати рекомендації на просторах Інтернету: "...щоб позбутися страху, потрібно йти в цей страх, навіть якщо тобі дуже страшно...".

Як важливо буває познайомитися, поісследовать це потрібне допомагає нам почуття! А що стоїть за цим страхом? Чим він може бути корисний? І як я можу перетворити його на можливості?

мета зустрічі: познайомити психологів, через практичні вправи, з можливостями Експрес-роботи зі страхами за допомогою таких інструментів, як проективні методики і МАК (метафоричні асоціативні карти).

в ході майстер-класу ви:
  • дізнаєтеся про досвід використання різного психологічного інструментарію в процесі роботи зі страхами, з підлітками і дорослими людьми.
  • отримайте різні варіанти вправ, які ви зможете використовувати у своїй психологічній практиці.
  • побачите, як перетворювати страхи в можливості.
майстер-клас призначений:
для практикуючих психологів, які працюють з клієнтськими запитами в області проблематики страху.

Спільний проект Московського інституту психоаналізу та інтернет-магазину MACards

ведуча:
Ольга Борисівна ХЛЄБОДАРОВА

Голова Громадського об'єднання психологів регіонів Росії, співзасновник АНО " Благодійний центр психологічної підтримки людей з онкологічними захворюваннями О.П. О. Р. а.", генеральний директор ТОВ "АСОЦІАЦІЯ психологів Підмосков'я", переможець Національного конкурсу "Золота Психея".
https://privatelink.de/?http://inpsycho.ru/edu_all/lektorij/metaforicheskie_assocziativnyie_kartyi_v_rabote_psixologa._master-klass_ot_avtora._vstrecha_12-2

Угорі