Метод DYOR - 2022 (Раст Пентагон)
Старт курсу: 1 вересня 2022
Не існує "джинів з лампи", що роблять тебе багатим по клацанню пальців. Ти і тільки ти несеш відповідальність за збереження і примноження своїх грошей.
Програма курсу:
Модуль 2: фундаментальний аналіз
Інформацію другого модуля можна застосовувати не тільки в крипті.
Ті ж самі принципи будуть працювати хоч у фондовому ринку, хоч в недвижке, хоч
в автомобільному ринку, хоч в товарах з авито.
Модуль навчить тебе надягати "окуляри здорового глузду" перед покупкою будь-якого активу.
Даний модуль-це покроковий чек-лист оцінки крипто-проекту. Після нього ти будеш точно знати:
Є інструмент, який дозволяє тобі заробляти більше, ніж втрачати. - Він називається РММ (ризик і мані-МЕНЕДЖМЕНТ)
Будь-яка людина, яка втратила в Угоді багато знехтував цим простим математичним інструментом. У нас немає завдання сіюсекундно летіти на ракетах.
Нам потрібно стабільно від місяця до місяця забирати з ринку свій прибуток.
В даному модулі ми будемо вирішувати математичні завдання. Не хвилюйся, це трохи складніше, ніж таблиця множення.
Штош, переходимо до практики. У цьому модулі ми створимо аккакунт на біржі, купимо крипти, грузанем її на біржовий гаманець і освоїмо функціонал біржі.
Купа зелених і червоних цифер, незрозумілих абревіатур і кнопок стануть рідними і зрозумілими. (Там правда нічо складного немає, пристосуйтеся за день).
Модуль5: тих аналіз і практика торгівлі
Давайте простою мовою:
Я дивлюся на графік і бачу високу ймовірність підвищення або зниження
вартості цього активу.
Я ДАМ ВСІ ІНСТРУМЕНТИ, ЯКИМИ КОРИСТУЮСЯ САМ З 2015 РОКУ ПО СЬОГОДНІШНІЙ ДЕНЬ.
Модуль 6: індикатори та Осцилятори
Я знаю, що до цього часу вже розтопив ваш мозок. Нічого страшного, Перетерпіть. Ви ж самі в крипту так завзято рветеся =)
Моє завдання просте: дати вам все, що перевірено і працює.
В даному модулі будемо шукати точки входу, відштовхуючись від індикаторів і осциляторів
Модуль 7: Психологія
Хлопців, я не хочу пуху на курс накидати, але повірте. Якщо ви дійсно Від і до відпрацювали по пройденому матеріалу, і ви знаходитесь тут ...
Для спотового трейдингу і регулярного безпечного заробітку у вас є все!
Старт курсу: 1 вересня 2022
Не існує "джинів з лампи", що роблять тебе багатим по клацанню пальців. Ти і тільки ти несеш відповідальність за збереження і примноження своїх грошей.
Програма курсу:
- Блок 1: Перепрошивка (введення в крипто-ринок)
- ми дізнаємося що таке фінансові ринки
- зрозуміємо відмінності фондового і криптовалютного ринку
- розберемося в технологіях і термінології
- дізнаємося на чому і як заробляють в криптовалюті
- дізнаємося як змінюється вартість активів
- розглянемо що саме впливає на зростання або падіння вартості крипто-активів
Модуль 2: фундаментальний аналіз
Інформацію другого модуля можна застосовувати не тільки в крипті.
Ті ж самі принципи будуть працювати хоч у фондовому ринку, хоч в недвижке, хоч
в автомобільному ринку, хоч в товарах з авито.
Модуль навчить тебе надягати "окуляри здорового глузду" перед покупкою будь-якого активу.
Даний модуль-це покроковий чек-лист оцінки крипто-проекту. Після нього ти будеш точно знати:
- чим РЕАЛЬНО забезпечений актив?
- в який момент його потрібно купувати?
- що саме вплине на зростання вартості активу?
Є інструмент, який дозволяє тобі заробляти більше, ніж втрачати. - Він називається РММ (ризик і мані-МЕНЕДЖМЕНТ)
Будь-яка людина, яка втратила в Угоді багато знехтував цим простим математичним інструментом. У нас немає завдання сіюсекундно летіти на ракетах.
Нам потрібно стабільно від місяця до місяця забирати з ринку свій прибуток.
В даному модулі ми будемо вирішувати математичні завдання. Не хвилюйся, це трохи складніше, ніж таблиця множення.
- Блок 2: Практика торгівлі
Штош, переходимо до практики. У цьому модулі ми створимо аккакунт на біржі, купимо крипти, грузанем її на біржовий гаманець і освоїмо функціонал біржі.
Купа зелених і червоних цифер, незрозумілих абревіатур і кнопок стануть рідними і зрозумілими. (Там правда нічо складного немає, пристосуйтеся за день).
Модуль5: тих аналіз і практика торгівлі
Давайте простою мовою:
- Автомеханік, дивлячись на вміст під капотом, каже:"Проблема ось тут, вирішується ось так"
- Маркетолог, дивлячись на звіт, каже:"робимо ось це, виручка зросте"
- лікар, дивлячись на кардіограму, каже:"призначаємо таке-то лікування"
Я дивлюся на графік і бачу високу ймовірність підвищення або зниження
вартості цього активу.
Я ДАМ ВСІ ІНСТРУМЕНТИ, ЯКИМИ КОРИСТУЮСЯ САМ З 2015 РОКУ ПО СЬОГОДНІШНІЙ ДЕНЬ.
Модуль 6: індикатори та Осцилятори
Я знаю, що до цього часу вже розтопив ваш мозок. Нічого страшного, Перетерпіть. Ви ж самі в крипту так завзято рветеся =)
Моє завдання просте: дати вам все, що перевірено і працює.
В даному модулі будемо шукати точки входу, відштовхуючись від індикаторів і осциляторів
Модуль 7: Психологія
Хлопців, я не хочу пуху на курс накидати, але повірте. Якщо ви дійсно Від і до відпрацювали по пройденому матеріалу, і ви знаходитесь тут ...
Для спотового трейдингу і регулярного безпечного заробітку у вас є все!
- і по поличках укладені в голові знання
- і глибоке розуміння криптовалютного ринку
- і розвинені аналітичні здібності
- і набита рука на швидкий розрахунок позиції
- фінальний веб
- Трейдинг Флор
- Бонусні веби
https://dyor.su/
Останнє редагування модератором: