Що нового?

Придбаний Метод Сократа в психотерапії (Джеймс Оверхолзер)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 368 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 38.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Сократичний метод-шлях до позбавлення від проблем через зміну ставлення до них! "Обов'язково до прочитання кожному фахівцеві з психічного здоров'я!"- ААРОН т. БЕК

Ця книга покликана допомогти фахівцям в області психічного здоров'я підійти до сеансів терапії з більш загальної, філософської точки зору, розглядаючи проблеми кожного клієнта в перспективі особистісного зростання і розвитку, і сформулювати ряд ідей і стратегій, що направляють роботу психотерапевта на шляху таких необхідних змін. Джеймс Оверхолзер застосував ідеї, вперше сформульовані античною філософією, до реалій, з якими стикається сучасна психотерапія.

У сократичному методі психотерапії виділяється п'ять процесів і дві головні теми. При цьому зняттю гострого стресу і вирішенню конкретних проблем приділяється саме мінімальна увага. В цілому сократичний метод спрямований не на вирішення миттєвих завдань пацієнта, а на те, щоб допомогти йому змінити свою точку зору на них і зрозуміти, що головна мета — це зміна способу життя через самовдосконалення, а проблеми — всього лише дрібні неприємності, відволікаючі його від головного завдання.

основні теми КНИГИ:
  • психотерапія як терапія розуму
  • самовдосконалення, духовне зростання і розвиток
  • етика чесноти як фокус психотерапії
  • психотерапія з точки зору Сократа
"сократичний метод діалогу та допиту як стратегічна основа втручань у когнітивно-поведінкову терапію часто ігнорується або погано розуміється з філософської та історичної точки зору.

Оверхолзер майстерно і чітко показує цінність методу Сократа в поліпшенні терапевтичних відносин. Цю книгу повинен прочитати кожен фахівець з психічного здоров'я". - Аарон т. Бек, Університет Пенсільванії
Джеймс Оверхолзер — д-р психології, викладач факультету психологічних наук Кейсівського Університету Західного резервного району (США), автор багатьох наукових праць і публікацій. Протягом усієї наукової кар'єри цікавиться використанням сократичного методу в психотерапії.
Продажник:
https://privatelink.de/?https://diamail.com.ua/book/9855.html

Угорі