Що нового?

Придбаний Методичка з лікування анемії та залізодефіциту (zdravomislie_v_ede)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 585 ГРН
Учасників: 0 з 25
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 24.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
щотижня ви запитуєте: чому у мене випадає волосся? Чому у мене ламаються нігті? Чому я відчуваю себе як, хоча лікар в поліклініці сказав, що за аналізами у мене все добре?

Дівчатка, милі, не втомлююся це повторювати, але ваше здоров'я необхідно тільки вам! Ніхто не буде лікувати ваше погане самопочуття, якщо аналізи в межах референсу! Цим потрібно самостійно.

Зараз хтось подумав "та навіщо мені це здоров'я, мені б схуднути спочатку, а то сиджу на дієті тиждень, а потім зриваюся". Дівчатка, так зриви відбуваються, в тому числі і через нестачу здоров'я! Організм не буде думати про схуднення, коли у нього #гіпоксія і кисневе #голодування. Про який спорт може бути мова, якщо вранці прокидаєшся з думкою "швидше б вечір"?

Після вчорашніх питань по вівторках я в черговий раз переконалася, що моя методичка потрібна. На сьогоднішній день анемія є у кожної третьої жінки на планеті, а прихований залізодефіцит у кожної другої! Анемія не буває "легкої", це завжди важкий стан, який супроводжується гіпоксією клітин. Скажіть, як ви себе почуваєте в задушливому приміщенні зі спертим повітрям? Ось при ЖДА клітини відчувають таке постійно.

Отже, сьогодні я відкриваю продажу методички, я, нарешті, її доробила! Які проблеми вона допоможе вирішити?
  • перестануть випадати волосся
  • перестануть ламатися нігті
  • покращиться сон
  • З'являться сили з ранку
  • З'явиться бажання і мотивація займатися спортом і тримати #дефіцит калорій

Загальна вступна інформація по залозу
Чому так важливо підтримувати рівень феритину
Способи експрес-діагностики залізодефіцитного стану
Рекомендації щодо аналізів
Розшифровка аналізів ОАК і біохімії крові
Причини залізодефіциту
Список препаратів для лікування залізодефіциту та анемії (варіанти з аптеки\#Iherb)
# Меню на місяць

Продажник:

Угорі