як ви напевно вже знаєте я прихильник пошуку легких шляхів. І це не означає що я за нехлюйство, це означає що я за ефективність. Детальніше про мій підхід до тренувань в цьому відео:
Мені 43 роки, я займаюся з залізом і на вулиці 25 років. За цей час я пробував майже все, що пропонується на цьому терені. І в плані тренувань, і в плані харчування, і в плані фарми.
Для себе я вирішив, що атлетизм не повинен шкодити здоров'ю і повинен легко вписуватися в мій насичений ритм життя, а значить займати мінімальну достатню кількість часу.
Я сам вже багато років тренуюся за тією методикою, яку тут продаю і постійно прогресую досі не дивлячись на вік і на те, що я вже досяг генетичної межі.
У мене всього 3 тренування в тиждень по 15-20 хвилин . У рідкісних випадках я затримуюся в залі на 30 хвилин. Багатьом по початку здається, що так не буває, що я обманюю і що цього не може бути. Але правда в тому, що дуже ледача людина, і хоча мені і подобається ходити в зал, жити там я не хочу.
Я впевнений, що абсолютно будь-яка людина, що задався метою побудувати атлетичне тіло зможе отримати відмінний результат за моєю методикою. Вона підійде і початківцям і тим, хто вже досяг серйозних результатів. Можливо, виступати на сцені ви не зможете, Хоча моя форма зараз не гірше ніж у деяких виступаючих, і придбав я цю форму саме по тій системі що продаю.
у будь-якій справі є 5% ефективних дій, які дають 95% результату. І моя методика якраз і є про ці 5%.
На жаль я тільки зараз оформив дану методику в пристойний Інфо продукт, і до цього не збирав відгуки тих, хто їй скористався. Однак регулярно отримую в особистих повідомленнях слова подяки від тих, що накачався по моїй системі. Причому деякі навіть перевершили мої власні результати!
Мені не соромно продавати даний продукт, тому що я впевнений в його ефективності, і впевнений, що будь-хто, хто скористається ним як годиться отримає відмінний результат!
Детальніше на сайті, що продає:
https://privatelink.de/?https://taplink.cc/mikhail_spektor_/p/7da7a3/