Що нового?

Придбаний Методологія онлайн-курсів. Пакет " Premium "(Сергій Загородніков)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1802 ГРН
Учасників: 0 з 50
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 37.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Так склалося, що у мене зі створенням онлайн-курсів ніколи не було проблем. Я довгий час не розумів, як я це роблю. Але чим більше я створюю онлайн-курсів, чим більше працюю з експертами: тим більше питань до мене надходить з області "як ви це робите?", "мені потрібна методологія, підкажіть як її зробити", "не можу зробити навчальну програму, не зрозумію що включити в програму.."і т. д. і це вже усвідомлені питання. З задають експерти, які розуміють, що через незнання методології вони не можу ділитися своїми знаннями, досвідом, не можуть зробити круті онлайн-курси. Немає курсу - як наслідок, немає продажів, немає визнання і т.д. Про методологію перший час я пояснював на пальцях, потім на прикладах. Потім я побачив, що у людей в результаті виходить робити хороші програми і що цікаво - У мене є дійсно круті напрацювання з методології. Але я довго сумнівався. Я подивився, що є на ринку. Погуглив... І мені стало сумно.. Все дуже "пластмасово", відірвано від реальності, або на такому рівні абстракції, що після такого викладу не зрозуміло що робити конкретно. Я зрозумів, що пора робити дійсно крутий продукт, після якого можна просто взяти і все Застосувати, щоб питання навчальних програм у експерта більше ніколи не виникало в його житті. Ось так народилася ідея мого нового нового продукту.

це буде майстер-клас:
Як створити навчальну програму курсу, яка точно дасть результат вашим клієнтам.
22 і 23 вересня о 19:00 за МСК. 2 вечора, неділя і понеділок.
Блок 1. Структурування контенту
Як скласти дорожню карту для клієнта в онлайн-курсі?
Як розділити контент між блоками (модулями)?
Як визначити оптимальну послідовність блоків (модулів)?
Як "вийняти з себе" знання і розпакувати життєвий досвід в навчальний план (секрети + алгоритм)?
Що обов'язково потрібно включати на самому початку навчальної програми?

Блок 2. Дроблення продукту
Як від індивідуального коучингу (консалтингу) перейти до групової програми?
Як комплексну і тривалу методику розділити на короткі онлайн-курси?
Як визначити оптимальну тривалість онлайн-курсу, необхідну для отримання результатів клієнтів?
Що потрібно включати в груповий онлайн-курс, щоб зберегти результати клієнтів в порівнянні з індивідуальною роботою?
Як краще використовувати інформацію, яка не увійшла в онлайн-курс, але дуже корисна?

Блок 3. Траєкторії навчання
Як зробити онлайн-курс, який буде давати швидкі результати у вашій темі?
Як зробити онлайн-курс, який буде прокачувати нові навички?
Як зробити онлайн-курс, який допоможе вашим клієнтам отримати системний і стійкий результат?
Логіка навчання в жорстких нішах. Що обов'язково має бути в програмі?
Логіка навчання в м'яких нішах. Що обов'язково має бути в програмі?

Блок 4. Масові онлайн-курси
Як створити програму масового онлайн-марафону на 21 день у вашій темі?
Як створити програму для онлайн-курсу на 8 тижнів або 3 місяці?
Як розділити програму на основну і просунуту в масовому онлайн-курсі?
Як придумувати результативні домашні завдання?
Як підвищити прибутковість учасників онлайн-курсу до кінця?

Блок 5. Коуч-групи до результату
Що може бути результатом коуч-групи у вашій темі і ніші?
Специфіка методології навчання в коуч-групах
3 етапи роботи з коуч-групах, що важливо на кожному етапі?
Як вирішувати складні ситуації, коли клієнти не отримали результат?
Як вимірювати прогрес навчання клієнтів у вашій темі та ніші?
Кому цей майстер-клас точно потрібно пройти?
  • Ситуація 1. Ви практик. У вас є круті результати в бізнесі, відносинах, здоров'я та інших сферах життя, ви хочете почати ділитися своїм досвідом і на цьому заробляти, але поняття не маєте як "своє багатство" вивантажити з себе і почати робити популярні онлайн-курси.
  • Ситуація 2. Ви багато вчитеся, знаєте десятки крутих методик і технік і працюєте з людьми індивідуально, плануєте почати створювати онлайн-курси, але як робити групові навчальні програми ви не розумієте.
  • ситуація 3. Ви новачок. У вас є тільки велике бажання і внутрішні відчуття, що ви можете допомагати людям, створювати онлайн-курси, але ви не розумієте з чого почати, що і в якій послідовності робити.
ось якраз в цьому майстер-класі я поділюся своїми напрацюваннями, які допоможуть вам вже найближчим часом навчитися легко робити навчальні програми для своїх онлайн-курсів, які будуть давати результат вашим клієнтам. Якщо вам це цікаво, то я запрошую вас в теплій і затишній атмосфері провести 2 вечора. Це буде практичний майстер-клас, тільки те, що потрібно щоб зробити результативну навчальну програму для онлайн-курсу.

Угорі