механізми 2.0-потік, який показує залежності у відносинах, і сили які формуються всередині будь-яких відносин. Не має значення-хочемо ми чи ні, вступаючи у відносини з протилежною статтю, ми вступаємо в гру, яка закінчуючись, приносить руйнування в життя одного з людей.
програма потоку
Буде маса теорії, і ще більше практики, з постійним зворотним зв'язком. Кожен тиждень складається з 5 уроків, які висилаються щодня. Разом з останнім уроком висилаються завдання на 2 дні (починаючи з другого тижня), які необхідно заповнити і відправити мені. Я перевіряю завдання, і виставляю оцінку (1-5). Оцінка показує ступінь розуміння матеріалу, і в кожному завданні ви отримуєте коментарі, для того щоб максимально повно розуміти свої помилки. В кінці кожного тижня проводиться закрита відео-трансляція, для учасників потоку, де ми спілкуємося про тему тижня, і ви можете задати будь-які питання по завданнях і уроків.
Всього 4 тижні навчання, кожна присвячена певній темі. Особливий наголос робиться на практику, і в процесі потоку, ми разом аналізуємо історії відносин. Чудова річ, яку я вводжу в даному потоці - ви можете надсилати ваші історії відносин (змінюючи імена і факти), і завдання будуть збудовані на підставі ваших реальних історій. Якщо такого бажання у вас немає - я заміню ваше право на історію, однією з відповідних історій з надісланих листів.
1 тиждень-рішення, дія, бажання, Поле
Нове знайомство. Як впливати на вироблене враження. Психологічне поле другої людини виходячи з його історії. Як формується бажання, і як людина від бажання переходить до дії. Чому ми діємо саме так. Процеси, вчинки і дії, які допомагають людині зрозуміти чи хоче він відносин з вами, чи ні. Області впливу на людину при знайомстві.
2 тиждень-відносини і значимість
Любов як висока значимість людини. Чому коли знижується значимість, йде і любов. Періоди зростання і падіння значущості у відносинах. Динамічне поле, і навички рефлексії своєї позиції. Ефективні дії в кожному періоді, і помилки, які приведуть кожні відносини до розставання
3 тиждень-Суб'єктивне проти об'єктивного
Як змінюється образ людини у відносинах? Чому друзі і колеги поважають, а вона перестала? Наскільки ефективні розмови і вплив на мозок людини? Як працює психологічне поле і чому людина істота неусвідомлене? Чому ми розлучаємося? Принципи ефективних дій при зниженні вашої значущості. Розбір помилок.
4 тиждень-як змінюється минуле після розставання
Чому при знайомстві вона любила, а після розставання каже що не любить? Як ваша фігура змінюється в залежності від значущості. З якої причини ви повністю змінюєтеся в очах людини, коли дієте правильно. Швидкі відносини 21 століття.
Ефективна поведінка після розставання і чому воно працює?
https://privatelink.de/?http://pereproshivka.tilda.ws/mehanizmi20