Я не знаю, хто я, чого хочу, куди прагну ...
Я не розумію, що для мене добре, а що погано.
Я не вмію відстоювати себе і свої інтереси, часто йду на поводу у інших, поступаюся їм і за це ще більше не люблю себе. Іноді я бунтую, але ні до чого хорошого це не призводить...
Інші реагують агресією або ігнором.
Я сумніваюся в усьому: що я можу і що не можу; скільки і як я можу заробляти, чи маю я право на повагу, на те, щоб інші приймали мене таким, яким я є насправді...
Ризик дається мені з величезними труднощами.
Та й взагалі, чи є щастя на землі для мене?
Іноді мені здається, що так. А іноді – я не бачу ніякої можливості бути щасливим..
Якщо те, що я описала, стосується і вас, запрошую вас на свій ексклюзивний авторський курс, присвячений темі опрацювання особистих кордонів!
ви отримаєте: матеріали авторського курсу. Тариф Лайт передбачає самостійне проходження курсу і виконання завдань до лекцій. Але ви завжди можете задати мені питання щодо курсу в нашій закритій групі в Інстаграмм.
[COLOR=# b300b3] хочете змінити своє життя?
[/COLOR]
будуть надані 8 лекцій: MP3-файли (без відеоряду),
також, вправи в текстовому форматі DOCX.
Я не розумію, що для мене добре, а що погано.
Я не вмію відстоювати себе і свої інтереси, часто йду на поводу у інших, поступаюся їм і за це ще більше не люблю себе. Іноді я бунтую, але ні до чого хорошого це не призводить...
Інші реагують агресією або ігнором.
Я сумніваюся в усьому: що я можу і що не можу; скільки і як я можу заробляти, чи маю я право на повагу, на те, щоб інші приймали мене таким, яким я є насправді...
Ризик дається мені з величезними труднощами.
Та й взагалі, чи є щастя на землі для мене?
Іноді мені здається, що так. А іноді – я не бачу ніякої можливості бути щасливим..
Якщо те, що я описала, стосується і вас, запрошую вас на свій ексклюзивний авторський курс, присвячений темі опрацювання особистих кордонів!
ви отримаєте: матеріали авторського курсу. Тариф Лайт передбачає самостійне проходження курсу і виконання завдань до лекцій. Але ви завжди можете задати мені питання щодо курсу в нашій закритій групі в Інстаграмм.
- Можливість перегляду лекції
- самостійне проходження вправ
- ви запустите процес глибокого самоусвідомлення.
- ви будете вчитися відрізняти свою думку від чужого, справжні уявлення про реальність від нав'язаних вам, власні цінності від чужих.
- ви навчитеся обслуговувати себе таким чином, щоб найкращим способом задовольняти свої потреби і потреби.
- ви освоїте бачення власних обмежень і навчитеся тому, як долати їх.
- ви будете тренуватися в м'якому і комфортному відстоюванні себе, своїх інтересів, цінностей.
- ви дізнаєтеся, як легко долати труднощі і перешкоди, що виникають в житті і досягати поставлених цілей, бажань, мрій
[COLOR=# b300b3] хочете змінити своє життя?
[/COLOR]
будуть надані 8 лекцій: MP3-файли (без відеоряду),
також, вправи в текстовому форматі DOCX.
https://privatelink.de/?https://chanceforchange.ru/granicy-sebya-svoix-vozmozhnostej-dostizhenij-schastya/