Що нового?

Придбаний Межі: себе, своїх можливостей, досягнень, щастя. Тариф "Лайт" (Олександра Алексєєва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1100 ГРН
Учасників: 0 з 41
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 27.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
"я не знаю, хто я, чого хочу, куди прагну... я не розумію, що для мене добре, а що погано. Я не вмію відстоювати себе і свої інтереси, часто йду на поводу у інших, поступаюся їм і за це ще більше не люблю себе. Іноді я бунтую, але ні до чого хорошого це не призводить... інші реагують агресією або ігнором. Я сумніваюся в усьому: що я можу і що не можу; скільки і як я можу заробляти, чи маю я право на повагу, на те, щоб інші приймали мене таким, яким я є насправді... ризик дається мені з величезною працею. Та й взагалі, чи є щастя на землі для мене? Іноді мені здається, що так. А іноді – я не бачу ніякої можливості бути щасливим..

Якщо те, що я описала, стосується і вас, запрошую вас на свій ексклюзивний авторський курс, присвячений темі опрацювання особистих кордонів!

Хочете змінити своє життя?

що Ви отримаєте в процесі курсу?
  • ви запустите процес глибокого самоусвідомлення.
  • ви будете вчитися відрізняти свою думку від чужого, справжні уявлення про реальність від нав'язаних вам, власні цінності від чужих.
  • ви навчитеся обслуговувати себе таким чином, щоб найкращим способом задовольняти свої потреби і потреби.
  • ви освоїте бачення власних обмежень і навчитеся тому, як долати їх.
  • ви будете тренуватися в м'якому і комфортному відстоюванні себе, своїх інтересів, цінностей.
  • ви дізнаєтеся, як легко долати труднощі і перешкоди, що виникають в житті і досягати поставлених цілей, бажань, мрій
і найголовніше: ви виявите в собі творця свого щастя, удачі і успіху!

Хто я?
Щоб ви розуміли краще, хто я, ділюся з вами деякими подробицями з власного життя:

... Колись я ненавиділа писати ... змусити себе сісти за статтю і, про боги! Дописати її, здавалося справжньою мукою. Я навіть обговорювала це зі своїм психотерапевтом...
Він лише в безпорадності розводив руками, коли на будь-яку його пропозицію для вирішення цієї проблеми я зло відповідала: "я це вже робила!"

... Сьогодні я граючи складаю по кілька текстів в день. Марафон, Інстаграмм, сторіз... і все це на бігу, між іншими, не менш важливими справами.

... Колись я була переконана, що якщо я стану психологом, мене чекають злидні і животіння. І де я знайду клієнтів? І що, мені за це платитимуть?! Як досі дивується моя мама: "і що дочка, тобі за розмови гроші дають?!"
Дають мама, дають. І зараз у мене не вистачає часу і сил, щоб взятися за все, що мені дають... саме тому я завела Інстаграмм і планую виходити на нову орбіту..

... Колись моя вчителька з німецької сумно повідомила мені:"Саша, прости, але у тебе здібностей до мов немає взагалі..."
Сьогодні у мене за спиною перекладена книга, статті, а також досить пристойна кількість семінарів, куди мене запрошували в якості перекладача... Стверджуючи в більшості випадків, що ця робота вдається мені особливо добре!

... Колись я була переконана, що ніколи не вийду заміж ... що шлюб – це не для мене і не про мене, що я не зможу, не витримаю і взагалі – хороша справа шлюбом не назвуть!
Так от, скажу я вам. Ще як назвуть!

У мене з моїм чоловіком вийшло не просто хороше-відмінна справа!
І навіть якщо з якихось безглуздих причин воно закінчиться прямо завтра-вже ніхто не відніме у мене наші щасливі десять років життя.

Ви скажете-тобі просто пощастило з чоловіком!
Так, відповім я.
Але мені не тільки пощастило з чоловіком, мені пощастило ще й з тим, що я вчасно зрозуміла, що відносини – це робота. А як попрацюєш, так і полопаешь.
Колись мені здавалося нездійсненною мрією жити так як я хочу, там, де я хочу і робити що я хочу. Але тепер я живу саме так!

У чому секрет?
У тому, що я побачила себе. Впізнала себе. Прийняла себе. І стала міняти те, що заважало мені жити.
Я досліджувала, відчувала, змінювала. Пробувала те, що вийшло, приймала або покращувала )
І повторювала весь процес заново

Більше того!
З тих пір я допомогла пройти той же шлях іншим людям. А сьогодні ділюся ним з вами!
https://privatelink.de/?https://chanceforchange.ru/granicy-sebya-svoix-vozmozhnostej-dostizhenij-schastya/

Угорі