МФР-технології ЗДОРОВ'Я!
Реабілітація після травм. Робота над тригерними точками. Самомасаж. Фізична терапія. Пасивна гімнастика. Розблокування м'язів. Пасивне поліпшення тонусу м'язів. Відновлення після тривалого навантаження. Незамінний інструмент для тих, хто займається своїм тілом.
професійний підхід до тіла
Я роблю це кожен день. Мені призначили це для реабілітації після травми. Це роблять професійні спортсмени. Це роблять остеопати і масажисти. Це використовують у своїй практиці тренера найвищого рівня.
Простий, доступний, зрозумілий, надійний спосіб реабілітації, терапії та самомасаж.
МФР-міофасціальний реліз. Моя любов, порятунок, доктор, масажист і остеопат в одному флаконі.
Що це таке?
МФР-специфічна техніка самомасажу. Основне завдання-опрацювання тригерних зон, точок.
Тригерна точка-місце скупчення м'язової напруги.
Опишу програму курсу.
МФР масажист, реабілітолог, тренер. складається 9 тематичних блоків: стопа, гомілка, стегно, сідниці, поперек, спина, плечі, руки, шия.
Блок №1 стопа.
Склад:
10 уроків
Анатомія: підошовна фасція
Використання:
п'яткова шпора, плоскостопість, порожниста стопа, нестабільність гомілки, втома стопи
Блок № 2 гомілку.
Склад:
7 уроків
Анатомія:
велика і малогомілкова м'язи, камбаловидние м'язи
Використання:
п'яткова шпора, тендит ахілового сухожилля, тендинопатії сухожиль, судоми, втома стоп, гомілки, крепатура після занять, розслаблення після тренувань і робочого дня
Блок № 3 стегно.
Склад:
17 уроків
Анатомія:
медійна головка біцепса, прямий м'яз стегна, біцепс стегна
Використання:
синдром ITB, реабілітація після операцій/травм, розслаблення після тренувань, опрацювання тригерів, зниження напруги в м'язах, профілактика травм колінного і тазостегнового суглоба
Блок № 4 сідниці.
Склад:
15 уроків
Анатомія:
велика сідничний, Середня сідничний, грушоподібна
Використання:
біль в куприку, простріли, защемлення сідничного нерва, профілактика болю під час сидіння на стільці, опрацювання тригерних зон
Блок № 5 спина.
Склад:
10 уроків
Анатомія:
квадратна м'яз спини, розгиначі спини, зубчаста, найширший м'яз
Використання:
біль у спині, простріли в спині, біль через сидіння, перевантаження спини, втома після роботи, реабілітація після травм, профілактика болю в спині
Блок № 6 груди.
Склад:
12 уроків
Анатомія:
передня, середня, задня дельта, надостная, підосна, кругла м'язи
Використання:
профілактика травм в аматорському/професійному спорті, сидяча робота, біль в плечах, реабілітація після іммобілізації і травм, опрацювання тригерних точок
Блок № 7 плечі.
Склад:
12 уроків
Анатомія:
перейняючи, Середня, задня дельта, надостная, підосна, кругла м'язи
Використання:
профілактика травм в аматорському/професійному спорті, сидяча робота, біль в плечах, реабілітація після іммобілізації і травм, опрацювання тригерних точок
Блок № 8 руки.
Склад:
17 уоков
Анатомія:
біцепс, трицепс, ліктьовий розгинач, розгинач пальців, довгий променевої розгинач
Використання:
біль в руках, оніміння в пальцях, тривала робота в офісі, біль в ліктях, туго рухливість в руках в суглобах, реабілітація після операцій/травм, профілактика травм в спорті, розслаблення і опрацювання тригерних зон
Блок № 9 шия.
Склад:
5 уроків
Анатомія:
ромбовидні м'язи, трапецієподібні м'язи
Використання:
біль у шиї, скутість м'язів, розслаблення після тренувань/сидіння за комп'ютером
Результат.
МФР як система спеціальних вправ є доповненням до будь-якого виду тренінгу. Її використовують для посилення будь-якої іншої системи занять.
Реабілітація.
МФР дозволяє швидше пройти реабілітаційний процес. Заощадити від 10.000 рублів. Коли я проходив курс реабілітації виконував МФР 4 рази на тиждень. Це дозволяло прискорити процес відновлення після травми.
Профілактика.
МФР використовують для профілактики травм/болів/тригерів. Я роблю МФР після кожного тренування. На даний момент МФР-щоденна практика, яка дозволяє обходитися без масажу.
МФР проти болю.
МФР впливає на тригерні точки, знімає напругу з поверхневих м'язів, знижує біль.
МФР замість масажиста.
Масаж справа потрібна і витратна. Курс масажу обійдеться від 10.000 рублів. МФР дозволяє замінити масажиста, опрацювати області не доступні для однієї людини.
МФР як тренер.
Завдання МФР зробити фасциальную тканину еластичною. Розтяжка не завжди справляється з цим завданням. МФР як тренувальний комплекс вправ покращує мобільність і еластичною фасції.
МФР не чарівна паличка, яка замінить все. Це помічник для тих, хто займається своїм здоров'ям, шукає нові технології, намагається зберегти свою рухову активність.
https://privatelink.de/?https://lp.telo-hram.ru/mfr/