Midjourney Mastery: эксклюзивное руководство по созданию портретов, лучшие промпты для фотографии [PixelGeniusArt]
Midjourney Mastery: Your Exclusive Prompts Guide to Ai-Generated Portraits, Best Photography Prompts, Professional Realistic Photography
Язык: английский
Окунитесь в мир эксклюзивных техник с книгой «Мастерство Midjourney» - вашим паспортом для овладения искусством создания портретов с помощью Ai-генерирования. Эта электронная книга включает в себя:
Что вы получите:
Цена: 845р. (8,60 US$)
Midjourney Mastery: Your Exclusive Prompts Guide to Ai-Generated Portraits, Best Photography Prompts, Professional Realistic Photography
Язык: английский
Окунитесь в мир эксклюзивных техник с книгой «Мастерство Midjourney» - вашим паспортом для овладения искусством создания портретов с помощью Ai-генерирования. Эта электронная книга включает в себя:
- Базовое понимание фотографии
- Фомула подсказок
- Ключевые слова для портретов
- Ai-генерируемые ссылки
Что вы получите:
- Midjourney Mastery — электронная книга по портретной фотографии, созданной с помощью искусственного интеллекта
- Бесплатный видеокурс Midjourney о том, как создавать визуально ошеломляющие произведения искусства ИИ, и идеи о том, как продавать созданные произведения ИИ (предложение ограничено по времени, возьмите его прямо сейчас)

Dive into a world of exclusive techniques with 'Midjourney Mastery,' your passport to mastering the art of Ai-generated portraits. This ebook includes:
What's even best is we gives Professional Midjourney Masterclass V4 & V5 courses for FREE!
Get it while it lasts - this offer won't be available for long!
---
NOTE: this is a digital item and no physical item will be shipped.
What will you buy:
- Basic Understanding of Photography
- Prompts Fomula
- Prompts Keywords
- Ai-Generated References
What's even best is we gives Professional Midjourney Masterclass V4 & V5 courses for FREE!
Get it while it lasts - this offer won't be available for long!
---
NOTE: this is a digital item and no physical item will be shipped.
What will you buy:
- Midjourney Mastery - A Guide to Ai Generated Portrait Photography ebook
- FREE Midjourney video course on how to generate visually-stunning Ai art & ideas of how to sell the generated Ai art (LIMITED TIME OFFER, GRAB IT NOW)
https://www.etsy.com/listing/1644972305/midjourney-mastery-your-exclusive