Що нового?

Набір учасників [Міф] бути з собою 3.0. Тариф: навколосвітнє плавання (Олена Соніна, Анастасія Петеліна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5846 ГРН
Учасників: 0 з 4
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 1520 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Навіщо цей курс

Щоб прокласти свою, особливу стежку. Знайти свою душу і дбайливо її зберігати. Побачити себе такою людиною, яка вам же і буде подобатися, якого ви будете поважати і любити.

Знайти шлях до себе. Побачити, що зцілення від негараздів минулого-можливо. Що можна побудувати свій світ так, як не могли і мріяти в дитячі роки. І тих, ким були ми в тому далекому малолітстві, внести нарешті в цю нову і сяючу світлом життя. Створену нами ж.

на цьому курсі Ви:
  • Зрозумієте, що для вас дійсно важливо
  • Відшукаєте внутрішній ресурс, щоб відповідати на життєві виклики і долати бар'єри
  • Навчіться працювати з обмежуючими переконаннями і зможете застосовувати цю схему все життя
  • Пропишете чіткі кроки до справжніх мрій і цілей
  • Почнете прислухатися до себе — своїх думок і тіла
  • Налагодите комфортне спілкування-з оточуючими і собою
що Ви отримаєте на курсі
  • 40 + інструментів саморозвитку. Змінити ситуацію допоможуть правильні інструменти. Ви протестуєте десятки вправ і технік і виберете кращі для себе.
  • навик роботи над собою.за час курсу звикнете регулярно приділяти собі увагу.

• підтримка професіоналів.ми запросили досвідчених психологів на тариф зі зворотним зв'язком: вони будуть перевіряти домашнє завдання, відповідати на питання і проводити групові сесії. На базовому тарифі також буде чат з експертом.

• План особистого розвитку на рік вперед.ви визначите свої точки зростання і пропишете чіткий план, який приведе вас до тієї версії себе, яка вам до душі.

• Концентрат корисного з книг.для листів курсу вибрали найкрутіше, що зустрічали з більше ніж трьох десятків книг. Заощадили вам 150 років годин читання.
програма курсу

тиждень 1
  • Урок-лонгрид 1. Привіт, це я. знайомство з собою. Відкриваємо самість. Розбираємо свої внутрішні скарби. Вчимося помічати власні думки і почуття, щоб проводити з собою справжнім більше часу.
  • вебінар.зустріч зі Стражником, найближчою тіньовою фігурою експерт: Юлія Тертишна

• Урок-лонгрид 2. Я не знаю, що таке цілісність. визначаємо, як ми порушуємо свою цілісність. Пробуємо знайти і зібрати разом всі фрагменти великий я-картини.

• групова сесія з психологом №1. Тільки для тарифу"навколосвітнє плавання".
тиждень 2
  • Урок-лонгрид 3. Чого я хочу: цілісність і цілі.розбираємося з цілями: як співвідносяться цілісність і наші "хочу". Як зрозуміти, чого по-справжньому хочеш, і звільнитися від нав'язаних бажань.
    вебінар - практикум "Арт-терапія".
  • Урок-лонгрид 4. Обмежуючі переконання.що заважає вам реалізовувати справжні мрії. Як виявити і знешкодити стопери. Робота з обмеженнями з різних сфер: відносини, Гроші, Творчість, хобі.
тиждень 3
  • Урок-лонгрид 5. Сила-всередині.шукаємо опору всередині себе. Суперкраще: створюємо особисту систему, яка допоможе йти до мети. Боремося з поганими хлопцями і видаємо собі медалі.

• вебінар. Як стати другом самому собі і підтримувати себе навіть в непростих ситуаціях.
    • Урок-лонгрид 6. Я і я. відносини з собою. новий-старий я: приймаємо себе у всіх сенсах і всіх ситуаціях. Як полюбити свою душу, тіло, думки і емоції.

• групова сесія з психологом № 2. Тільки для тарифу"навколосвітнє плавання".
тиждень 4
  • Урок-лонгрид 7. Я і світ. Відносини з оточуючими. Обдумуємо відносини з оточуючими. Створюємо групу підтримки, усуваємо "вампірів".
  • вебінар. Емоції і відносини з іншими людьми.коли їх проявляти, а коли приховувати? Як вони допомагають нам і заважають.

• Урок-лонгрид 8. Бути з собою.Вчимося створювати простір для контакту з самим собою. Ретрит у своїй квартирі. Чарівний магазинчик, де можна знайти любов до себе.

• групова сесія з психологом № 3.Тільки для тарифу"навколосвітнє плавання".
тиждень 5
  • Урок-лонгрид 9. Що далі?складаємо план на рік (або життя). Щоб бути собою і бути з собою-що б не трапилося.

• вебінар. Бути з собою: як можуть допомогти психотерапевти і психологи.
    • Урок-лонгрид 10. Стрес і вигорання.як не потрапити в пастку на шляху до себе. Чому нас "накриває". Що таке емоційне виснаження, куди подіти гнів і як вийти з тунелю. Урок доступний тільки в тарифі"навколосвітнє плавання".

• випускна зустріч.
бонуси
  • вебінар у записі. Мої заповітні бажання. Дмитро Ковпак.
  • вебінар у записі. Що таке емоційний інтелект, чому він вважається головним" м'яким навиком", і як його розвивати. Віктор Ширяєв.
  • вебінар у записі. Як пов'язані їжа і любов до свого тіла. Марія Кардакова.
  • вебінар у записі. Тіло: Ресурс, Любов і сила. Олександра Вильвовская.
  • вебінар у записі. Як зрозуміти свої справжні бажання. Техніки арт-терапії. Поліна Постельгина.
що входить:
  • 9 уроків лонг-рідів +1 бонусний урок
  • 5 вебінарів з живою участю
  • 5 вебінарів-бонусів у записі
  • конспекти вебінарів
  • домашні завдання зі зворотним зв'язком психолога
  • Робочий зошит
  • Пам'ятки і чек-листи в PDF
  • 3 живі Q & amp;a-зустрічі з психологом
  • закритий чат в Telegram з психологом і учасниками курсу
  • випускний з авторами курсу
  • База знань
  • Аудит самого себе
  • електронний сертифікат
  • Доступ до всіх матеріалів з моменту закінчення курсу
  • Бонус-знижка на книги міфу (додається до акцій)
  • Електронні книги по темі в подарунок
  • курси міфу в подарунок:" вигорання","Самооцінка"

https://privatelink.de/?https://www.mann-ivanov-ferber.ru/courses/bit-s-soboy/

Угорі