Що нового?

Придбаний [Міф] з депресії. Вихід поруч (Анастасія Максимова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 74 ГРН
Учасників: 0 з 5
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 15.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Електронна книга 200 р.
Книга доступна у форматах: ePub, PDF, mobi, FB2 .

всебічне дослідження депресії.

Автору книги колись поставили діагноз клінічна депресія. Але Анастасія Максимова подолала хворобу і написала керівництво, в якому розповіла, як жити з цим станом, як допомогти собі або близькій людині вийти з нього. На основі особистого досвіду та історій своїх знайомих Анастасія відповіла на найскладніші питання про депресію. Завдяки цій книзі кожен, хто перебуває в стані депресії, зрозуміє, що він не один.

з книги ви дізнаєтеся:
  • Що таке депресія, якою вона буває і чому виникає.
  • Як зрозуміти, що пора звернутися за допомогою до фахівця.
  • яка різниця між психіатром, психологом та психотерапевтом.
  • чим допомогти собі, які дії можна і потрібно застосовувати.
  • Як жити під час депресії.
  • як і навіщо спілкуватися з людьми, коли у вас депресія, де шукати підтримки, і чи потрібно повідомляти оточуючим про свій діагноз.
  • чому фрази в стилі "просто не сумуй" шкідливі для людини в стані депресії і чому люди їх вимовляють.
  • як не почати "заїдати" і "запивати" депресію.
  • Як допомогти близькій людині в депресії.
Книга заснована на сучасних наукових дослідженнях і особистому досвіді автора. До роботи над нею залучалися психіатр, психіатр-психотерапевт, психолог, нейробіолог.

від автора

Ця книга для мене була майже сповіддю, тому що, коли ти говориш про депресію, не можна залишатися осторонь емоційно. Поки я писала, У мене траплялося Різне: я потрапляла в лікарню і тоскно дивилася на сніговий світ з вікна, у мене хворів кіт і ганчірочкою лежав в темному кутку, я переживала жахливо принизливу поразку в улюбленому виді спорту... Різне бувало, Кажу ж. Але ця книга стала для мене якорем. Що б не траплялося, що б не відбувалося, я поверталася до неї. Часом мені здавалося, що в періоди гострого стресу, я спостерігаю за собою ніби з боку: "ось зараз я спробую цей прийом, і, якщо спрацює, я про нього напишу".

депресія — це темрява . Це коли ми кричимо всередині своєї голови, і крик цей не чує ніхто, крім нас самих.
Часом мені дуже страшно повернутися туди, в цей колодязь, звідки не видно ні зірок, ні чорта. Я просто хочу, щоб ви знали. Навіть з найтемніших колодязів є вихід. Наше тіло і наш мозок — не вороги, вони теж хочуть, щоб з нами все було добре, і, якщо ви спробуєте докласти зусиль до того, щоб вибратися з колодязя, вони готові Вам в цьому допомогти і підштовхнути.

Я хочу, щоб у вас все було добре. Ви сильні. Побачимося по той бік великий д.

Для кого ця книга
  • для тих, хто хоче дізнатися, як вийти з депресії.
  • для тих, кому погано і сумно, хто не розуміє, що з ним відбувається.
  • для тих, хто хоче знати, як допомогти близькій людині в депресії.
https://privatelink.de/?https://www.mann-ivanov-ferber.ru/books/iz-depressii/

Угорі