Що нового?

Придбаний [МІГІП] тілесна реляційна секс-терапія (Стелла Резнік)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3640 ГРН
Учасників: 3 з 42
Організатор: lola_kola lola_kola
Статус: Збір коштів
Внесок: 90.1 ГРН
5%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Це буде програма, що охоплює широкий спектр тим сексуальної освіти, з увагою до дуже важливого аспекту — здатності отримувати сексуальне задоволення, а не тільки долати складності в сексі. Також я розповім про те, чому тілесна гештальт-терапія, заснована на увазі до теперішнього моменту, — це кращий метод в роботі з сексуальними проблемами, і поділюся провідними дослідженнями в нейробіології, які надають докази ефективності нашого підходу.

вебінар №1. сексуальне здоров'я та особисте задоволення: психічні та фізичні аспекти
26 січня з 19:30 до 22: 30 (МСК)
Перший вебінар закладе фундамент для навчання і буде спрямований на дослідження того, що робить сексуальне здоров'я і приємні переживання такими ключовими факторами здорового людського розвитку.

вебінар №2. сексуальне зцілення зцілює не тільки секс: інтегроване Селф
2 лютого з 19:30 до 22:30 (МСК)
На другому вебінарі ми розглянемо, як пов'язані секс і справжнє Селфі, як виникають почуття провини і сорому, якщо в дитинстві дитину вчать негативно ставитися до задоволення, а також як це розщеплює Я і дезорієнтує розвиваються розум і тіло.

вебінар №3. ERST: гештальт-підхід повного спектру для переробки сексуального сорому і болю і отримання задоволення
9 лютого з 19:30 до 22:30
Третій і четвертий вебінари нададуть учасникам вправи і можливості для переробки досвіду з використанням гештальт-методу повного спектру в рамках тілесної реляційної секс-терапії (ERST) — методу зцілення розщепленого Я, обумовленого самозреченням, сексуальним соромом і почуттям провини при отриманні задоволення. Цей метод допомагає навчитися приймати радість і всього себе цілком, завдяки чому народжується справжнє, цілісне Я.

вебінар №4. сексуальне задоволення та гра: основи романтики, еротики, сексуальної присутності та міжособистісної синхронізації
16 лютого з 19:30 до 22:30
Продовження відпрацювання практичних навичок і знайомства з техніками.
https://privatelink.de/?https://online.migip.ru/erst

lola_kola

Организатор
Курс доступний. Після оплати отримаєте відразу матеріал

Угорі