будинок - місце сили
Що таке будинок? Навіщо він потрібен? Як зробити його затишним, розслаблюючим? На цьому курсі ви опануєте способами очищення будинку, навчитеся проводити правильне новосілля, а якщо знімаєте житло, то навчитеся знімати таке, з якого мешканці в'їжджають тільки в свої будинки.
В рамках цього тренінгу під словом "Дім" я маю на увазі і величезний котедж і маленьку однокімнатну квартиру. Головне, що це житло належить вам, це ваш простір, в якому ви відчуваєте себе вільно і готові з ним взаємодіяти.
Цей курс для вас, якщо:
Що таке будинок? Навіщо він потрібен? Як зробити його затишним, розслаблюючим? На цьому курсі ви опануєте способами очищення будинку, навчитеся проводити правильне новосілля, а якщо знімаєте житло, то навчитеся знімати таке, з якого мешканці в'їжджають тільки в свої будинки.
В рамках цього тренінгу під словом "Дім" я маю на увазі і величезний котедж і маленьку однокімнатну квартиру. Головне, що це житло належить вам, це ваш простір, в якому ви відчуваєте себе вільно і готові з ним взаємодіяти.
Цей курс для вас, якщо:
- Ви виросли в сім'ї, яка постійно переїжджала, звикли жити на валізах і погано уявляєте, як жити на одному місці в своєму будинку.
- Ви живете в своїй квартирі, але вона для вас швидше нічліжка і камера зберігання ваших речей, і своїм будинком ви її не відчуваєте.
- Ви живете з батьками або в орендованій квартирі і погано уявляєте себе господинею власного житла.
- Ви живете в своєму житлі, але в ньому постійно з'являються інші люди (мама, свекруха, інші родичі або друзі), які поводяться по-хазяйськи, а ви відчуваєте себе гостею у власне будинку.
- Вашу сім'ю переслідують різні дрібні неприємності: сварки, хвороби, поломки, втрати грошей.
- Щоб щось робити, в тому числі, наводити порядок в домі, вам потрібно знати відповіді на питання: "навіщо це потрібно" і "чому потрібно робити так", вам легше робити щось, якщо робити це осмислено, знаючи відповіді на питання: "навіщо це потрібно робити? "і" чому роблять саме так?", в тому числі, коли справа стосується домашнього господарства.
- Дізнаєтеся, що таке будинок. Навіщо він потрібен. Як відсутність будинку, або його сприйняття як нічліжки, відбивається на житті. Я 10 років шукала ясні відповіді на ці питання, щоб зрозуміти, навіщо вкладати в будинок силу. Тепер ці відповіді у мене є, і я готова ними ділитися.
- Отримайте рекомендації про вибір будинку-квартири, про які зазвичай не пишуть. Якщо ви підшукуєте свій постійний будинок, то, дотримуючись цих рекомендацій, після покупки Ви легко зумієте зробити з дому місце сили. А якщо ви поки підшукуєте знімне житло, то знайдете таке, з якого мешканці в'їжджають тільки в свої будинки.
- Дізнаєтеся принципи взаємодії з будівельниками та ремонтними бригадами, щоб спілкування з ними не стало для вас розчаруванням.
- Зумієте правильно домовлятися з новим для вас простором і дізнаєтеся про правила такого важливого життєвого переходу як "Новосілля".
- Опануєте способами очищення будинку, глибинними і на кожен день.
- Знову познайомитеся зі звичними домашніми предметами, дізнаєтеся їх зміст і отримаєте додаткові інструменти по взаємодії з будинком.
- Дізнаєтеся як оберегти будинок, щоб любов, лад і достаток в ньому зберігалися.
- Уточнимо поняття" будинок", опрацюємо його образ.
- Виявимо ваші внутрішні перешкоди на шляху до дому: страхи, сумніви.
- Правильний вибір будинку: з'ясуємо, як історія місця, де побудований будинок, впливає на життя в ньому.
- Розберемо обряд заселення, переїзду, як це зробити правильно з точки зору психології.
- Зробимо цей простір справді вашим-навчимося проводити очищення будинку - як нового, так і вторинного.
- Розберемо найважливіші елементи будинку-двері, стіни, замки, меблі, начиння і багато іншого, їх пристрій і справжнє призначення.
- Навчимося оберігати будинок, наводити на нього захист (обережье).
- Засвоїмо поняття" господар/господиня будинку " і приміряємо його на себе.
https://privatelink.de/?http://vokina.club/shop