Що нового?

Придбаний Мій textgram (Олена Бразовська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2758 ГРН
Учасників: 0 з 32
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 89.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
для тих кому важливо домагатися успіху за допомогою текстів: продавати, залучати, зміцнювати репутацію, викликати довіри клієнтів. Онлайн-курс "Мій textogram" - щоб продають Тексти продавали, а залучають залучали.

Курс Вам підходить, якщо:
  • ви продаєте товари або пропонуєте послуги і хочете робити це не як конкуренти.
  • ви блогер, хороші Тексти вам потрібні для статусу і... монетизації блогу.
  • ви копірайтер початківець або досвідчений і хочете прокачати професійні навички.
мене звуть Лена Брозовська, і я 10 років працювала в глянцевому журналі копірайтером і випусковим редактором. Журнал пропонував різноманітні товари і послуги, тому для мене це була нескінченна практика, кілометри рекламних статей і тверде розуміння, які Тексти працюють, а які ні.
У мене червоний диплом філфаку і 5 років роботи викладачем російської та літератури, тому я розбираюся в тому, яким чином можна навчити інших писати яскравим складом.
Монетизувати тексти в Instagram я теж вмію. Рік продавала власноруч зроблені альбоми та блокноти – результат "вагітного" хобі. Рік писала на замовлення для різних акаунтів (серед клієнтів - психолог, коуч, магазини білизни ручної роботи та дитячого одягу, велика школа мистецтв).
Півтора роки тому я придумала онлайн-курс "Мій textogram", тому що багато разів чула на свою адресу: "Ой, як ти класно пишеш! Навчи мене!". Навчивши.
програма складається з 4 блоків.
  • Перший - "про себе". Як розповідати про себе, щоб цікаво було не тільки родині і близьким друзям. Як "подавати" себе аудиторії без хвастощів, самознищення та збентеження. Про тон і емоційні сигнали, які ви посилаєте в тексті, і як цими сигналами управляти.
  • другий - "про свою справу". Ваші бізнес-історії. Як розповідати, чим ви займаєтеся, додавати інтригу навіть в нудну справу. Як в тексті окреслити межі між щирістю, професіоналізмом і зайвою відвертістю (конкуренти теж пильнують!).
  • третій - "про товари та послуги". О, ці схеми продають текстів! Вони плодяться так само інтенсивно, як і самі продають Тексти)) розглянемо, як вони працюють і як їх перекроїти під свої запити. Чому перекроїти? Тому що я за індивідуальність і відмінності. А ще я не люблю базарні вигуки " купи! замов! підпишись!", зате я знаю, як продавати тонко і інтелігентно. Розповім і покажу багато прикладів. Торкнемося теми спілкування. Тільки найголовніше: як написати гідний лист блогеру, як спілкуватися з аудиторією і задавати питання, на які ваші передплатники захочуть відповісти.
  • і, нарешті, редактура. Моє улюблене. Учасники ще не здогадуються, що я кожен текст буду розбирати по запчастинах, показуючи, як він працює (або не працює), що здОрово, як можна поліпшити. Навчу зливати воду і очищати текст від сміття, включати логіку і приглушати шум. Ви знали, що, якщо текст шумить, ви втрачаєте в продажах? Як зробити текст легким, зрозумілим і живим – без чарівних паличок.
Тариф: Самостійна робота - це коли ви займаєте позицію відповідального спостерігача. Берете участь у вебінарах, читаєте текстову частину уроку, можете підглядати за розборами текстів учасниць тарифу "Контрольна робота" і таким чином вчитися на чужих помилках і знахідках. Домашні завдання ви виконуєте для себе, я їх не перевіряю. Варіант підходить тим, хто впевнений у своїх силах і хоче отримати інструменти і техніки без контролю з мого боку. Вартість навчання-4 000 руб.
Курс 2017 року.

Угорі