Сплануємо свій 2022 рік творчо!
2021-й рік ні для кого не був простим. Багато хто з нас відчули, як важливо зміцнювати зв'язки зі своїми близькими, друзями, коханими і колегами.
Але є ще один зв'язок, інвестиції в зміцнення якої завжди окупаються: це зв'язок з собою. Я пропоную вам в ці передсвяткові тижні створити час для з'єднання зі своїм серцем.
У період кризи важливо влаштовувати свята. Поки йде революція, важливо влаштовувати свята. В пандемію важливо влаштовувати свята.
Це-акт щедрості до себе і до інших, тому що всім нам необхідно відчувати всі почуття, а не тільки страх.
коли ми змінюємо свій погляд на речі — речі, на які ми дивимося, змінюються.
Кінець року-гарний час, щоб зійти по трапу, злетіти вище і подивитися на своє життя панорамно. Побачити весь свій 2021-ий рік: з його непередбачуваними перипетіями і вашими перемогами над ними. Відсвяткувати його закінчення. І обрати напрямки для наступного — 2022-го-року.
Я пропоную присвятити цьому час. Я пропоную зробити це разом.
Вже 6 років кожного грудня Я озираюся на минулий рік і планую наступний. Не у вигляді to do-списків, а творчо. З візуалізацією, несподіваними питаннями, увагою до різних сфер мого життя і словом року. Я перепробувала безліч способів робити це.
У воркбуці "мій творчий рік 2022" я зібрала запитання, відповіді та інструменти, які працюють для мене.
- що допомогло мені опинитися в точці, де я зараз?
- Що я зрозумів(а) про себе в цьому році?
- хто підтримував і підживлював мене і мої задуми?
- Які гроші були витрачені не даремно, а які даремно?
- Кого б я хотів (а) взяти собі в команду підтримки для втілення нового задуму?
- як це зробити?.. - це лише кілька питань, відповіді на які подарують вам новий погляд на себе і свій шлях.
Сам воркбук Ви отримаєте в електронному вигляді. Його можна роздрукувати або заповнювати на комп'ютері.
що всередині?
- несподівані питання, що допомагають подивитися на свій рік панорамно
- вебінар, щоб енергія групи дала вам ще більше ідей, усвідомлень, мотивації і прискорення
- техніки, перевірені роками, в тому числі взяті у зарубіжних психологів і коучів
- приклади моїх відповідей, щоб дати розігратися вашій уяві
- не тільки плани, а й святкування
- не жорстка, а Творча система
https://privatelink.de/?https://www.inspire-writing.com/moj-tvorcheskij-god/