Що нового?

Придбаний Мікро запуск 2: 0 Тариф перевірка + докрутка (Таша Лео)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3640 ГРН
Учасників: 0 з 18
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 210.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Як підготувати все, що треба і зробити запуск невеликого продукту за 1 тиждень, щоб заробити 40 000 р. - 150 000 руб, без тривалої підготовки і зайвих дій.
Навіть, якщо у вас тиша в групі, мало передплатників і немає готового продукту.

чому у вас не виходить продавати?
Тому що у вас занадто багато розрізнених знань і вам складно витягнути звідти те, що треба зробити, щоб швидко провести запуск і заробити гроші. Ви занурюєтеся в кожну тему настільки глибоко, що вас починає мучити прокрастинація і створюється помилкова думка, що треба виконати величезну роботу. Тому ви відкладаєте, сидите тижнями над створенням продуктів, що продають і підготовкою. А правда в тому, що 20% дій приносять 80% результатів. Так ось Мікрозапуски-це і є 20% і нічого зайвого. Тільки те, що треба, щоб заробити швидко і без вимотують дій.

Мікрозапуск 2: 0
Ви дізнаєтеся як робити запуски недорогих продуктів - просто, швидко і заробляти від 40 000 р.до 150 000 р., встигаючи підготувати все, що потрібно від створення продукту до повної готовності всього продає контенту, без тривалих мук і зайвих дій, всього за 5 днів. Переможете страх, ступор і прокрастинацію. Перестанете вічно відкладати і почнете діяти швидко і точно.

програма

День 1
Створюємо/адаптуємо продукт
Ви дізнаєтеся яким повинен бути ваш недорогий продукт, щоб у клієнтів виникло непереборне бажання його купити. Створіть цей продукт або адаптуєте вже існуючий і в результаті всього за 1 день вам буде що продавати.

День 2
Пишемо текст, що продає (лендінг)
Ніяких складних схем, досліджень, підготовки. Ви просто берете готовий шаблон, який я докладно для вас прописала - по пунктах + дивіться мої готові приклади лендінгів, які спрацювали і принесли від 100 000 Р.і буквально за кілька годин просто підставляєте туди інформацію про свою пропозицію. Результат-готовий дуже хороший, зрозумілий продає текст, який закриває всі питання і заперечення аудиторії + максимально простий і зрозумілий.

День 3
Пишемо прогріваючі пости
Ніякої лірики і загальної інформації. Я прописала для вас детально всі пункти, які треба прописати в постах прогріву з поясненням. Покажу конкретні приклади, дам інструкцію по пунктах-що саме писати.

День 4
Пишемо продають пости
Тут я розповім вам всі хитрощі сходів Ханта. Детально про всі рівні усвідомленості, як перевести людину від стану "мені не треба" до "Я терміново цього хочу". У цьому уроці ви отримаєте список питань, які є у людей в голові на кожному рівні + готовий набір тим для прогріву, продають посто, продають листів.

День 5
Пишемо листи, що продають
У цьому уроці:
Ви отримаєте список ТОП ідей-про що писати в листах дожима
Дізнаєтеся секретні техніки через які листи дожима продають + ТОП 4 головних правила працюючої продає серії листів
Познайомитеся з поширеними помилками в листах, через які клієнти не купують
Навчіться писати початкові і фінальні дотискають листи
Отримайте збірник ідей для ваших листів і готові шаблони

У цьому тарифі додатково:
  • Практикум лендінги/створюємо ефективний продає текст
  • Мінікурс"продають Тексти"
  • Мінікурс"про що писати до і під час продажів"
  • Мінікурс"багато тим для великих і швидких продажів"
https://privatelink.de/?https://tashaleo.ru/5days

Угорі