Що нового?

Придбаний Мікро запуск 3.0. Тариф Самостійний (Таша Лео)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2758 ГРН
Учасників: 0 з 74
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 38.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Програма
Частина 1
  • вебінар №1/3 лютого
  • Стратегія Мікрозапуску + визначення продукту для продажу
частина 2
  • вебінар №2/4 лютого
  • характеристики Мікропродукту + підсилювачі + швидке створення продуктів
частина 3
  • вебінар № 3/7 лютого
  • пости розігріву і проведення опитування для виявлення тим контенту під час запуску, створення всього супровідного контенту для Мікрозапуску
Частина 4
  • вебінар № 4/9 лютого
  • фінал підготовки і старт Мікрозапуску, відповіді на питання, рекомендації
в якій послідовності проводити Мікрозапуск?
Ви отримаєте готову схему, в якій прописаний кожен крок, тому точно не заплутаєтеся що і коли робити.

У мене є тема, але немає відповідного продукту
Ви отримаєте коротке відео з повним поясненням як створити Мікропродукт за 1 день і список/огляд найпростіших програм, які вам будуть потрібні

Я не знаю як написати продає текст
Ви отримаєте 2 схеми продає поста, в які вам потрібно просто підставити своє

Що обіцяти, якщо я боюся обіцяти великі результати?
Ви отримаєте в якості бонусу запис вебінару про створення офферов, після якого ви будете писати ідеальні обіцянки, які продають

Як мені посилити ефект продажів, що додати?
Ми розберемо основні продукти підсилювачі і як їх створити, а ще ви отримаєте в подарунок повноцінну версію Мікропродукту по підсилювачам

Для того, щоб дізнатися, що насправді цікаво моїм клієнтам, потрібно провести опитування. Як це правильно зробити?
Ви отримаєте додатково коротке відео про те, як технічно зробити сторінку опитування в ГуглФайлах і готові питання, які потрібно туди перенести, а ще шаблон поста для участі у вашому опитуванні

А як залучити аудиторію перед продажами?
Ви отримаєте 2 схеми поста-вкидання, які піднімають залученість і викликають інтерес до вашої теми

Про що писати пости під час запуску?
Ви отримаєте список найбільш вдалих тим для ваших постів ТОП 7 під час продажів і 5 схем

Про що писати листи дожима, щоб продати більше?
У вас буде набір з 14 відмінних ідей для ваших листів дотиску і 10 тим - ідей для заключних листів дотиску

Як формувати пакети і ціни?
Поясню чим наповнити пакети, які ціни ставити, як оформити візуально, щоб пакети теж стали продає блоком

Як забити листи в розсилку, щоб вони відправлялися автоматично?
Ви отримаєте коротку відео-інструкцію по Сенлеру про те, як створити ланцюжок листів 1 раз і весь запуск про неї не думати взагалі

Як приймати оплати, якщо немає ІП?
Розповім під час Мікрозапуску, приходьте
https://privatelink.de/?https://tashaleocop.getcourse.ru/mikrozapusk/start

Угорі