Що нового?

Придбаний Мільйон на продажу нерухомості (Антон Муригін)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1802 ГРН
Учасників: 0 з 100
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 18.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Переглянути вкладення 41715

прихований контент для користувачів Aurora, Soha.
Натисніть, щоб розкрити...
покрокова методика заробітку на продажах нерухомості. Ви навчитеся заробляти 5, 10, 20 і більше тисяч доларів щомісяця. Ви можете працювати менше, а заробляти більше. Набагато більше.

Грамотні продавці нерухомості працюють набагато менше, ніж більшість людей, і при цьому заробляють на місяць більше, ніж звичайні службовці за рік-два наполегливої роботи. Нерухомість-це зовсім інші горизонти, зовсім інші заробітки. Заробіток на угодах з нерухомістю-це технологія. Якщо ви її вивчите, то теж зможете почати заробляти солідні гроші в даній сфері. У мене є для вас чудова новина.

"Здрастуйте! Я автор багатьох навчальних програм по заробітку на ринку нерухомості, підприємець, інвестор. За останній рік Мої учні заробили більше 2 мільярдів рублів. Я приготував докладний і найпотужніший тренінг. За роки досвіду я накопичив купу ідей, фішок, напрацювань, стратегій і тактик заробітку на угодах з нерухомістю. І всім цим я буду ділитися з вами. І не просто ділитися, а розповім як все це впровадити! Вам залишиться виконати практичні завдання і отримувати результат."Антон Муригін, автор проекту"Світ і нерухомість"

Угорі