онлайн тренінг "мільйон з вебінару" для ВАС, якщо:
"Якщо ви виконаєте всі завдання і врахуєте той докладний зворотний зв'язок, який від мене отримаєте, то ви вийдете на дохід як мінімум 100 000 — 300 000 рублів за 1 вебінар".
Навіть якщо на даний момент ви не провели жодного вебінару і думаєте, що продажі — "це не ваше".
Я дам вам покрокові технології, прийоми і фішки, які працюють завжди.
Звичайно, якщо ви їх застосовуєте на практиці, а не є черговим теоретиком, лежачим на дивані і мріють про віллу на березі океану.
моє завдання-не просто дати вам кращі стратегії і фішки, що дають найвищу конверсію.
моя головна мета-зробити з Вас еліту продажів на вебінарах.
І допомогти вам кардинально змінити життя на краще, як це зробили сотні випускників моїх попередніх тренінгів.
Продажник
- ви хочете продовжувати продавати тільки наживо, то я допоможу вам створити кращу продає презентацію для конференції, майстер-класу або іншого заходу.
- ви починаюший інфобізнесмен, коуч або тренер, то продажу на вебінарах — це найшвидший старт. І я по найкоротшому шляху проведу вас до серйозних доходів
- ви вже маєте певний досвід продажів на вебінарах, то я вам допоможу збільшити ваші фінансові результати як мінімум в 2 рази
- Коуч, психолог або консультант, то з моєю допомогою ви станете набагато більш затребувані і впізнавані. Я навчу вас якісно просувати Ваші послуги за допомогою вебінарів
- ви працюєте тільки в офлайні, то за допомогою вебінарів ви масштабуєте свій бізнес і виведете його на зовсім інший рівень
- ви з МЛМ, то освоївши секрети продажів на вебінарах, ви зможете рекрутувати набагато більше людей і ефективно презентувати ваш продукт в онлайні і офлайні
- ви продюсер, то після тренінгу "мільйон з вебінару" ви самі зможете складати для своїх підопічних відмінні продають презентації, а також суфлірувати своїм тренерам під час їх вебінарів (я сам продюсер і часто так роблю)
"Якщо ви виконаєте всі завдання і врахуєте той докладний зворотний зв'язок, який від мене отримаєте, то ви вийдете на дохід як мінімум 100 000 — 300 000 рублів за 1 вебінар".
Навіть якщо на даний момент ви не провели жодного вебінару і думаєте, що продажі — "це не ваше".
Я дам вам покрокові технології, прийоми і фішки, які працюють завжди.
Звичайно, якщо ви їх застосовуєте на практиці, а не є черговим теоретиком, лежачим на дивані і мріють про віллу на березі океану.
моє завдання-не просто дати вам кращі стратегії і фішки, що дають найвищу конверсію.
моя головна мета-зробити з Вас еліту продажів на вебінарах.
І допомогти вам кардинально змінити життя на краще, як це зробили сотні випускників моїх попередніх тренінгів.
Продажник
https://privatelink.de/?https://morozovval.ru/msw2021-offer