Що нового?

Придбаний Мільйони 2.0. Тариф Теорія (Андрій Захарян)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 22978 ГРН
Учасників: 0 з 125
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 191.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Переглянути вкладення 11544

Прихований контент для користувачів Alister, Arzy, Asteri, Аигога Homer, vintra, Дайнерис, Двалин, Коловрат, Москва.
Натисніть, щоб розкрити...

найголовніша новина - Курс в максимальному тарифі!!! Розбори будуть!!! Це дуже важливе питання було для багатьох складників

Це-найефективніша схема запуску? Ні. Це-найпростіша схема запуску? Однозначно, так! Тому що абсолютно все відбувається в Instagram і за допомогою його функціоналу. У вас буде готова відпрацьована схема по зароблянню грошей на ваших знаннях, яку можна повторювати раз по раз і з повного нуля вийти на великі (і дуже великі) доходи в максимально короткі терміни.

тому ця система настільки класна і невбивана
  1. по ній виходить працювати навіть у новачків - вони вміють користуватися Instagram, і цього достатньо, щоб заробляти гроші.
  2. Ми не проводимо вебінари на зовнішніх майданчиках.
  3. Ми не збираємо email и.
  4. не шлемо смс, не дзвонимо.
  5. і навіть часто не робимо сайти (окей, платіжка підключається зовнішня, тому що в інсті немає такої функції).
Для кого курс:
  • для новачків
    • ви дивитеся по сторонах, бачите, як валізи грошей проїжджають повз, але так і не можете зрозуміти з чого почати: навколо стільки інтернет-професій-і smm щик, і сторіз-мейкер, і адміністратор акаунтів, і копірайтер,
    • На "мільйонах 2.0" Ви отримаєте найкрутішу професію за сю історію інтернету: продюсер
    • ви не просто дізнаєтеся, що це таке, а прямо на практиці відпрацюєте всі етапи продюсування і вийдете вже готовим фахівцем.
    • Якщо ви відповідально підійдете до навчання, то воно на повному серйозі розділить ваше життя на "до" і "після".
  • для smm щиків
    • ви вже знаєте принципи роботи в соцмережах. Ви вже знаєте, як лити трафік. Ви вже знаєте, як оформляти аккаунт, щоб на нього підписувалися і потім купували. Ви вже круті. Але, займаючись smm, не можете пробити стелю в 100-300 тисяч на місяць. І вже зламали голову над питанням " як масштабуватися?". Там і відкриття агентства, і підвищення чеків, і що ви ще придумали?
    • на "мільйонах 2.0" ви побачите, що вже володієте потрібною базою, і потрібно всього лише змінити підхід до роботи: з smmщика стати продюсером. І це додасть до ваших доходів ще один Нулик праворуч
    • а як змінити цей підхід - ми навчимо. Більш того, разом з вами пройдемо весь шлях по кроках, і в кінці курсу Ви зі здриганням будете згадувати всі ці клієнтські "Я За три місяці витратив вже 10 000 на рекламу, чому у мене не купують? Ви-поганий фахівець".
  • для фахівців
    • "я розбираюся в темі набагато краще, але Он ті мої "колеги" заробляє в рази більше, ніж я. що зі мною не так?". "Я соромлюся щось продавати, а он той вискочка гребе мільйони. Як змінити цю несправедливість?"...і ще сотні питань, які задають собі фахівці, сидячи без грошей і дивлячись на успішні Instagram-проекти інших людей.
    • на "мільйонах 2.0" ви дізнаєтеся теоретичну базу, відпрацюєте кожен елемент і зробите всі кроки на шляху до ваших грошей в Instagram.
    • у вас буде готова відпрацьована схема по зароблянню грошей на ваших знаннях, яку можна повторювати раз по раз і з повного нуля вийти на великі (і дуже великі) доходи в максимально короткі терміни.
ви отримаєте:
  • всі уроки
  • сесії відповідей на питання
  • без перевірки домашніх завдань
  • без супроводу запусків
  • без відповідей кураторів
  • без сертифіката про проходження курсу
Результат: необхідна теоретична підготовка і покрокова схема, по якій навіть новачок зможе зробити прибутковий запуск самостійно.
https://privatelink.de/?https://azmillions.ru

Угорі