За 7 тижнів" з нуля " навчіться всім тонкощам медитації і почніть застосовувати цю навичку для вирішення життєвих завдань будь-якої складності
Навіть якщо зараз медитація асоціюється у вас тільки з " позою лотоса "і словом"розслаблення"
Практичний онлайн-курс
Цілюща увага
7 тижнів щоденного навчання
85% практики і 15% теорії
Більше 60 медитативних технік
Пропоную вам пройти невеликий тест.
Які, на ваш погляд, з цих тверджень правдиві?
Дайте відповідь "Так"або " ні".
- Медитація займає багато часу
- медитувати необхідно лежачи або сидячи
- для медитації необхідна тиша і спокій
- медитація – це спосіб позбавлення від думок
- Медитація вводить людину в транс
Насправді всі ці твердження помилкові.
Навколо медитації існує багато міфів. І деякі люди, повіривши в них, так і не починають їй навчатися.
Тому запрошую Вас пройти онлайн-курс
"Цілюща увага"
За 7 тижнів я покажу вам, який медитація є насправді,
і як вона може змінити ваше життя на краще.
Навчання мистецтву медитації буде вам особливо корисним, якщо ви:
- хочете самостійно вирішувати свої психологічні проблеми і змінювати життя в обрану сторону через роботу зі своїми думками.
- Часто відчуваєте фізичну або емоційну втому. І шукаєте можливість швидко і ефективно відновлювати сили.
- є творчою людиною, яка знаходиться в постійному пошуку натхнення.
- хочете позбутися шкідливої звички. Але вже перепробували різні способи і, на жаль - безуспішно.
- жадаєте звільнитися від страхів і хворобливих думок, які заважають насолоджуватися життям.
- маєте проблеми з концентрацією уваги. Навіть Зайшовши в соцмережі з метою відправити коротке повідомлення, ви виходите звідти хвилин через 30. А повідомлення так і залишається невідправленим.
Роки досвіду дали мені чітке розуміння того, як навчати мистецтву медитації найбільш ефективним способом.
Я побачила, що для багатьох людей класичні медитативні техніки є досить складними і незрозумілими. Нерідко це призводило до того, що у людини геть пропадало бажання медитувати.
У вас може виникнути цілком резонне питання:
"А якщо і я чогось не зрозумію, мені буде складно вчитися?"
Поспішаю вас порадувати: "складно не буде!".
Я намагалася створити такий курс з медитації, щоб ваше знайомство з новими знаннями було не тільки легким, але і захоплюючим.
І у мене це вийшло!
У лекціях і практичних завданнях я виклала інформацію максимально доступно. А складні і нові для вас поняття пояснила простою мовою.
Більш того, маючи великі знання в області психології, я прийшла до висновку, що багато психологічні вправи можна успішно адаптувати під медитативний формат.
Тому 1/3 навчальної програми-Мої авторські техніки.
У вас є можливість отримати доступ до унікального курсу, який об'єднує в собі як медитацію, так і психологію!
Що в рази ефективніше, ніж класичне навчання медитації.
https://privatelink.de/?https://mindfocus.me/c5/