Що нового?

Набір учасників [[Mind of tera_online] глибинні розкопки (Аліна Сидельникова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5883 ГРН
Учасників: 0 з 76
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 80.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

ЩО ТАКЕ ТЕТАХИЛИНГ?

Тетахілінг-це метод роботи з підсвідомістю, здатна миттєво змінити ваше життя. У дитинстві нас багато чому навчають - як одягатися, що є, як відпочивати, яке отримати освіту і т.д. щось з цього у нас відгукується і ми робимо це з задоволенням, а щось ми робимо для батьків. Щоб вони могли пишатися, але частіше - щоб довести. Так ми втрачаємо себе і потім ніяк не можемо знайти. Не можемо зрозуміти чому не заробляються гроші, не влаштовує чоловік (дружина), не ладиться на роботі.
Кожен з нас сповнений блоків, установок, переконань, страхів, образ. Багато проживають так цілі життя, не в силах щось змінити.
Але завдяки тетахілінгу все можливо!
Освоїти цю методику дуже легко, адже ви вже володіли їй колись і тепер потрібно просто згадати. Вам знадобитися всього 3 дні щоб стати тетапрактіком і ще 3 для просунутого рівня.

Автор: Аліна СИДЕЛЬНИКОВА . Тетахілінг інструктор

Зовсім недавно я працювала в офісі і активно будувала кар'єру. Я була керівником, гордістю батьків, прикладом для друзів. Я чітко знала свою мету і йшла до неї семимильними кроками. Я прекрасно заробляла і повністю забезпечувала себе і всі свої потреби. Потім змінилося керівництво і все різко змінилося. Я не могла просто встати і піти. Престиж, стабільна робота і стабільна зарплата прикували мене до стільця і змушували ходити на роботу кожен день. Батьки говорили що це нормально, так всі живуть і треба просто потерпіти.
Але я не могла терпіти, але і піти не могла! Всесвіт сама придумала мені вихід. Я завагітніла і народила прекрасну дочку. Пішла в декрет з легким серцем - нікого не підвела, пишалися - пишаються і т. д.
За рік Декрету я кардинально змінила своє життя. Почала з харчування, позбулася їжі з хімічними добавками, білого цукру, прибрала все те що отруювало мій організм. Сама того не знаючи я відправляла у Всесвіт запит - Я хочу змінити своє життя!!!
І ось одного разу я випадково подивилася прямий ефір про тетахілінг. Кожне слово було сказано ніби про мене і для мене. Я зрозуміла що це воно, то що виведе мене з глухого кута. Вже через місяць я вивчала цю методику, через пару тижнів після мене навчився чоловік. Я активно працювала з клієнтами і самою собою. Моє життя змінилося докорінно. Я відкрила бізнес, хоча завжди боялася цього, прибрала величезну кількість страхів і образ, зцілила багато захворювань не давали мені жити, в тому числі алергію обох дітей. Через півроку навчилася
на Тетахілінг інструктора і тепер з величезним задоволенням викладаю цей неймовірний метод!

Старт: 12, 13 Вересня

Ціна: 16000 руб.

https://privatelink.de/?http://mind-of-teta.ru/online

Угорі