Що нового?

Придбаний Міні-курс з інвестицій (Марія Вісс)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1103 ГРН
Учасників: 0 з 46
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 24.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Я ДУЖЕ БОЯЛАСЯ ІНВЕСТИЦІЙ. ВВАЖАЮЧИ, ЩО ... не всім дано. Куди я лізу. Я не така розумна (я чесно, навіть фінансовий глухий кут) потрібно мати доступ до влади, щоб володіти секретною інформацією

Я якось вклала гроші в ПІФи, 4 свої зарплати, втратила все! І вирішила, що інвестиції - це для розумних, але не для мене
Пффф, до тих пір, поки я не з'їздила на закритий фінансовий Тренінг до Тоні Роббінса, за який я заплатила (скажу на курсі) купу грошей. Там були найкрутіші фінансисти, включаючи Рея Даліо і так, саме на цьому тренінгу, у вузькому колі, мене запросили на віллу до Тоні. Бінго! Мрія

Нам по пальцях пояснювали про інвестиції, ці круті інвестори показували свої портфелі, куди вони вкладають, як цим керують
І...я зрозуміла, що це легко!
КОЛИ ТИ ЗНАЄШ ЯК!!!

і в цьому міні-курсі я розповім:

1. ПРОСТО про інвестиції, що це ЛЕГКО і зрозуміло, починаючи з азів, з основних помилок і як їх уникнути

2. Покажу свої портфелі, які я робила за прикладом порад найсильніших інвесторів на цьому тренінгу, через яких брокерів, як реєструватися у них, які комісії та інше.

3. І головне - як управляти цими портфелями в кризи

мета міні-курсу-щоб Ви вже самі змогли створити свій портфель і почали інвестувати в свою фінансову свободу, про яку ми говоримо на курсі!

Угорі